Odesláno 28. července28. čvc dlouhodobě nefunguje Eurosport2 na TV Samsung, bez obrazu pouze se zobrazí v pravém rohu hláška něco o datovém toku, všechny ostatní kanály fungují normálně, veškeré restarty set topboxu (settop box TV3) a modemu nepomáhají Upraveno 28. července28. čvc uživatelem Simca doplnující info Premium - Základní Zyxel DX3300-T0 Havířov
Odesláno 28. července28. čvc Seká se to přes aplikaci Vodafone TV přímo na Samsung TV (bez set top boxu), nebo máte Vodafone TV puštěnou přes set top box? Nebo na obou variantách? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 28. července28. čvc Autor přes settop box, na druhé tv kterou mám připojenou přes starý stb Kaon vše funguje Premium - Základní Zyxel DX3300-T0 Havířov
Odesláno 28. července28. čvc A ty set-top boxy jsou oba připojené anténním koaxiálním kabelem, nebo jen přes internet ethernetovým kabelem?A co kanál Vodafone 100, ten jede, nebo také ne? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 28. července28. čvc Mě funguje, ale zrovna Eurosport 2 je hodně náchylný na kabely, otestuj je. Sice starý, ale tady se to taky řešilo - https://www.techforum.cz/topic/60553-eurosport-2-hd/page/3/@tomus starý kaon byl přece jen přes koax, nebo se pletu? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 28. července28. čvc Autor Vodafone100 také ne, stejné jako ten Eurosport@tomus ne vodafone 100 taky nejde, stejné jako ten Eurosport Premium - Základní Zyxel DX3300-T0 Havířov
Odesláno 28. července28. čvc To jsou stanice ve stejném muxu. jak jsem psal je to náchylné na kabely. Tak vyměň ty dva setoboxy a udivíš jestl ito bude hrát. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 28. července28. čvc Ten multiplex ve kterém vysílá Eurosport 2 a Vodafone 100 občas ruší mobilní vysílače 4G/5G, takže je potřeba zkontrolovat přívodní kabely a konektory a popřípadě je vyměnit za kvalitnější, které budou lépe odolávat rušení z venku, pokud ty kabely instaloval operátor tak si zavolejte na Vodafone a objednejte návštěvu technika. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.