Odesláno 19. července19. čvc nový balíček . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 19. července19. čvc Vypadá to že Vodafone má nový samostatný televizní tarif pro nadšence sportu pod názvem Vodafone TV Lite & Sport, který obsahuje kompletní nabídku sportovních kanálů z Vodafone TV a součástí tarifu je i výběr 30 základních TV stanic, za cenu 299 Kč a první měsíc je za 59 Kč.Více informací na:https://www.vodafone.cz/televize/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. července19. čvc Ideální balíček pro mě, nic jíného než sport mi na TV nehraje. Akorát teď platím celkem 260,- za Vodafone TV + balíček sport, tak tam zas takovou výhodnost nespatřuji. No uvidíme, až bude víc info Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 19. července19. čvc Tak to máš nějakou retenční slevu, navíc máš slevu určitě i díky tomu že máš od Vodafonu pevný internet, navíc balíček Sport bude příští měsíc zdražovat o 20 Kč.Pokud ta cena 299 Kč nebude podmíněna nějakou další službu od Vodafonu a půjde to i jen přes IPTV, bez nutnosti Vodafone boxu, nebo CA modul, tak to vidím jako zajímavou televizní nabídku pro ty co chtějí koukat jen na sport od Vodafonu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. července19. čvc Tak já doufám, že to je jen kosmetická změna a že nebudou nějak hýbat se stavajícím sportovním balíčkem. Mám ho s trvalou slevou, že i to zdražení mám jen o deset korun. Známe ty jejich finty aby se zbavili té trvalé slevy napořád tak udělají nový balíček co bude mít jiné podmínky. Konkurence nabízí víc fotbalu, takže ... Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 19. července19. čvc Ten sportovní samotni balíček sport to je pouze pro mobily a Smart TV...... Ten balíček nebude aktivován na CA modulu ani na mediaboxu. Jinak druhý sportovní tarif je tady https://www.vodafone.cz/tarify/vodafone-one-sport-tv/ - - Sport - mladá boleslav
Odesláno 20. července20. čvc Vodafone TV One je předplacena služba v aplikaci Vodafone One to je Jiná služba než lite and sport Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno středa v 17:53 1 den Mě by zajímalo kdo by se hrnuly na ten balíček sport za 299 Kč podle mě je to zbytečný tah !!!!!! Ať to vymazou z tarifu !!!!!! Vždyť Vodafone má kulový aby nové sportovní zákazníky oslovil chybí premiér sport 1 a 2 Canal sport !!!! To i Telly má PS 1 a 2 mám dost známých co odešlo z Vodafone co se týče sportovních nabídce... Vodafone je lepší pouze na internet jinak pro sportovní stránku palec dolů 👎 - - Sport - mladá boleslav
Odesláno středa v 19:25 1 den Náhodou to je super balíček, Všechny sportovní + základní programy. Ideální, kdybych neměl vyhádanou slevu na to co už mám tak do toho jdu. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno před 17 hodinami17 hod Autor to konkurence má všechny sporty .Ted nově Canal sporty .Odkaz nedává ,to se tady nesmí (konkurence) Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.