Odesláno 8. června8. čvn Zdravím. když hraju/stahuju různe soubory a hry tak mi internet běží okolo 20 kilobajtů za sekundu, přitom mi internet běží na 30mb/s. věřím že to bude nějaká chyba u poskytovatele. předem děkuji za odpověď. Bez kabelu Naplno 5G Basic - Huawei B2368-66 Mičovice
Odesláno 8. června8. čvn Bylo by dobré kdyby sis aktualizoval data o tvém typu připojení a modemu v profilu, protože ty aktuální pravděpodobně neodpovídají realitě ,nprotože kabelové připojení Basic 250 Mb pravděpodobně nemáš. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 8. června8. čvn Autor už to mám, co dál Bez kabelu Naplno 5G Basic - Huawei B2368-66 Mičovice
Odesláno 8. června8. čvn Dobře, takže jaký modem/router máte? A jakou technologii internetu? Jestli platí ta obec v profilu, tak bych to tipoval na xDSL nebo 4G LTE. Nebo se bavíme čistě o mobilním internetu v telefonu? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno neděle v 19:51 5 dní Autor router mám huawei b2368-66 měl bych mít 5G LTE ale počítač mám přes kabel Bez kabelu Naplno 5G Basic - Huawei B2368-66 Mičovice
Odesláno neděle v 20:04 5 dní Tak určitě to nebude 5G 😉 Ten zatím ani Vodafone nenabízí (jen v rámci B2B prý začínají). Tohle bude starší 4G LTE. A u mobilního internetu závisí hlavně na vytížení vysílače, na který je anténa připojena. A jestli to běží při plném vytížení okolo 20 kilobajtů za sekundu, tak je to dost málo. Mělo by to u tohoto tarifu běžet minimálně 1125 kilobajtů za sekundu. A pokud neběží, je třeba zavolat na Vodafone a reklamovat. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno pondělí v 12:08 5 dní Autor dobře, díky ale když stahuji např. ze steamu tak to normálně běží na 3 megabajty za sekundu, ale když stahuju třeba soubory z internetu tak to mi běží na 20kb/s Bez kabelu Naplno 5G Basic - Huawei B2368-66 Mičovice
Odesláno pondělí v 13:11 5 dní A co jsou soubory z internetu? Webshare, fastshare, torent? Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno pondělí v 13:13 5 dní Autor např. technic launcher a různé .exe soubory Bez kabelu Naplno 5G Basic - Huawei B2368-66 Mičovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.