Odesláno 4. června4. čvn Všimnul jsem si, že už třetí den je na tomto kanálu v DVB-C pouze hláška Kanál je šifrován a jede pouze EPG. Ostatní jedou... - - - CA modul OVA
Odesláno 5. června5. čvn DVC -C nehraje mě to píše není signál ,ale v aplikace hraje .Na televizi LG OLED B3 65" + CA Modul. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 5. června5. čvn Autor Jo, v aplikaci jsem zkoušel, a tam jde. Ale má jít i na DVB-C. - - - CA modul OVA
Odesláno 5. června5. čvn A ostatní kanály z MUXu jedou? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 5. června5. čvn ostatní programy fungují. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 5. června5. čvn Marek-26díky opraveno.může někdo podívat na program stanice OCKO STAR HD nepravidelný výpadky ,každých 15 minut .Ostatní programy v mux. fungují. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.