Odesláno 27. května27. kvě Dobrý den,Vodafone TV přijímám přes app v televizi LG. (OLED C1)Jen u dvou kanálů (Novasport 3 a 4) je obraz na zoomovaný a tím se nezobrazuje vše - je ořezaný tím zoomem.Všechny ostatní kanály se zobrazují v pořádku.Nastavením mojí TV to není. ( samozřejmě jsem zkoušel změnu obrazu) a ve všech nastaveních je vidět že obraz přichází ořezaný a nazoomaný.Jedná se jen o dva kanály a není to jen vysílaným pořadem, všechny pořady do minulosti při zpětném zhlédnutí vykazují stejnou vadu.
Odesláno 27. května27. kvě Centrum péče @Milan Pěkný den, Milane, mrzí mě, že máte tyto potíže. Ověřoval jsem to a naše technická podpora už tento problém také zaznamenala a je v řešení. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 27. května27. kvě V minulosti jsem řešil na LG OLED podobný problém a pomohlo v nastavení televize zapnout volbu "pouze skenování". Super 500 Mb/s Super Komplet Compal, 4 x CA modul Brno - Žabovřesky
Odesláno 27. května27. kvě Hlavně z nastaveni 4:3 je vidět, že obraz daného programu do TV přijde oříznutý a nazvětšovaný. Jinak, kdyby to bylo špatným nastavením TV tak obraz na všech kanálech v aplikaci by byl stejně oříznutý. Neboť by to osekávala TV. Zde přichází do aplikace již obraz oříznutý a ve špatném poměru stran.
Odesláno 27. května27. kvě Je tam někde schovaný "Just scan" nebo "Pouze skenování"? Ono má být zapnutý. http://kr.eguide.lgappstv.com/manual/l15/common/av/aspectratio_e/cze/l15__av__aspectratio_e__cze.html Upraveno 27. května27. kvě uživatelem thaischumi Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
Odesláno 27. května27. kvě Z obrázků je vidět ze přes aplikaci přijde pouze ořezaný obraz a to pouze u dvou kanálů. Ještě jednou televize v tomto případě nic sama neořezává. Ten obraz tam chybí. Za další funkci, kterou doporučuješ je "Režim Pouze skenování je k dispozici v režimu DTV, Komponentní, HDMI a DVI (více než 720 p)." koupie z toho co jsi mi poslal, asi jsi to nedočetl. Tuto funkci mám zapnutou právě kvůli pripojeným jiným zařízením přes HDMI ale na iptv se nestahuje.Já přijímám tv přes aplikaci internetu!!!Proto jsem rád, že mi hned z podpory napsali viz. první odpověď, že daný problém už technická řeší a ví o něm.
Odesláno před 20 hodinami20 hod Centrum péče Řešení Potíže se sledování Nova Sport 3 a 4, o kterých jsme si tu psali, jsme opravili :-) Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.