Odesláno úterý v 06:22 3 dny Autor před 14 hodinami, sodekcz napsal:Obchodní zástupce není technik. Zkusil jsi "internet", nebo to s takovým nastavením nefunguje?Modem a internet funguje správně, jen si načítá dynamickou a né statickou přidělenou pevnou IP. Dle mého je problém v tom že nejde v defaultním profilu změnit APN, musí se vytvořit nové a tam už internet nejde zadat, protože je obsazený právě defaultem :-)před 10 hodinami, tomus napsal:Zkoušel jsem trošku googlovat a na jednom diskuzním fóru jsem našel 10 let starý příspěvek kde se uvedené APN zmiňuje (viz. citace na konci příspěvku), nicméně tam se jednalo o modem pro připojení k pevnému internetu vzduchem přes LTE, tuto službu už ale Vodafone nenabízí a proto si myslím že Bez kabelu naplno by měl mít APN internet, tak jak je uvedeno v aktuálním návodu, proč to nefunguje je otázka, možná Vodafone tuto službu nemá správně aktivovanou."podle manuálu k modemu B3000 je potřeba zadat APN GPRSA.PUBLIC, pokud si u Vodafonu platíte fixní IP adresu."Taky si myslim že bude problém někde na cestě. Dneska po domluvě s majitelem odnášim modem na pobočku s reklamací ať si to nastaví sami když říkaj že to má takhle fungovat. Každopádně děkuji. Já už jsem toho progoooglil až až. Pak mi na tech. podpoře doporučily ať zkusím napsat sem :-) Bez kabelu Naplno 5G - Základní Vodafone Gigacube Telecí
Odesláno úterý v 14:13 3 dny To poslední řešení, napsat sem, to už ze strany VF není ani dobrý vtip.Jinak v dnešní době docela pochybuji, že by se ještě někam dávalo nějaké nastavení s gprs ...Dej vědět, jak jste dopadli. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno středa v 10:04 2 dny Autor Aktuální řeší na přímo majitel služby s obchodním zástupcem VF. Tak uvidíme jak to dopadne. Každopádně dám pak vědět. Bez kabelu Naplno 5G - Základní Vodafone Gigacube Telecí
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.