Přejít na obsah

Vyúčtování internetu - je to OK ?


Návštěvník ski1961

Doporučené příspěvky

Návštěvník ski1961

Dobrý den,

prosím, je tohle vyúčtování správné, jaký na to máte názor  ? Součástí internetu 100+ jak plyne z obrázku je i základní TV Start, tudíž se domnívám, že v té ceně 429,- bez pronájmu modemu je i ta TV Start nebo se pletu ? Proč je tedy na vyúčtování zvláštní položka Televize, kde si účtují navíc cca 20,- Kč ? Ted mi nejde ani tak o tu čátku, ale o ten princip. Na lince UPC mi bylo řečeno, že je to správně, vysvětlovali proč, ale prostě jsem to nepochopil. Pokud je v částce 429,- za internet i TV Start, tak proč si za ní účtují zvlášt další peníze ?

screen.jpg

Upraveno uživatelem ski1961
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ski1961

@Marek-26 děkuji za vysvětlení, takto nějak mi to bylo i vysvětlováno na jejich lince, jenže jsem to nějak prostě nechápal a popravdě nechápu to moc ani ted. Jak říkám, jde mi o to jen pochopit ten princip, jak to inzerují, když píší, že v ceně internetu za 429,- je i TV Start, jak sám říkáte, že tv je nedílnou součástí a je zdarma. Jenže těch 429,- je účtováno a k tomu ještě zvlášt TV Start v mém případě těch cca 20,- po slevě. takže já to prostě laicky chápu tak, že tu TV Start nemám zdarma, ale za těch v mém případě cca 20,- Kč..:)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je třeba se podívat na ty balíčkove slevy. Část je u televize a druhá část u internetu. Proč to je takhle nevím. Ale asi za tím zase budou nějaké administrativní a byrokratické důvody.
Jen mi přijde, že je vlastně vyúčtování špatně, protože platíte méně, než byste měl, dle toho, co jste psal.

  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ski1961

@Marek-26 možná je to tak záměrně, aby se v tom zákazník prostě nevyznal :D  Jen mi ted trochu zaskočilo, když píšete, že vyučtování je špatně, že bych měl platit víc..to soudíte podle čeho ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ski1961

@Marek-26 aha ? tak jen podle tohoto..já jsem citoval jen tu ceníkovou cenu, která je 429,- bez modemu. Jak vidíte ale z obrázku faktury, tak platím i modem a navíc mám už roky vyjednanou nějakou balíčkovou slevu, což je všechno vidět z toho obrázku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Speedy

Můj skromný názor je takový - Abyste mohl mít přiznanou balíčkovou slevu, musíte nějaký balíček služeb (dvě a více placených služeb) odebírat. Což při odběru pouze služby Internet 100+ za 429,- s TV Start zdarma by se nesplňovalo a zřejmě by ani nešla uplatnit. Bral bych to tak, že nějak to museli udělat, aby na vyjednanou balíčkovou slevu vznikl nárok.  V konečném důsledku je výsledná cena nižší než ta ceníková (429+70) tak bych to dál nepitval. Pojem zdarma je pouze marketinkový blábol a vůbec nemusí znamenat nejvýhodnější nabídku. Ale je to pouze moje domněnka, jak by to mohlo být.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ski1961

@Speedy ano, mám ještě jeden balíček služby a to telefon, ale to jsem nepovažoval za potřebné tady zveřejňovat, protože mě zajímala jen ta bezplatná tv za 20,- Kč :-), takže to zřejmě splňuje ty náležitosti, o kterých hovoříte a dále už to nehodlám pitvat, mě šlo jen o vysvětlení toho pojmu bezplatná TV k internetu zdarma, za kterou se platí dle faktury 28,- Kč pro toho, kdo nemá žádnou slevu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No dle ceníku je za samostatnouTV Start  231 Kč měsíčně  - Základní nabídky kabelové televize samostatně nebo v kombinaci s hlasovou službou - nevěrnostní portfolio - TV START 40 TV programů (4 HD)  Takže ano - marketing - kolik zákazníků tu cenu asi platí? :D

  • Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...