Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
  • Autor
V 27. 4. 2025 v 22:26, Slamb napsal:

@Technikus a zaškrtals úplně všechno kromě hesel od počátku věků? 🤔

Tak zatím to do dneška drží - datum i časy správný, tak snad to vydrží.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
  • po 2 týdnech...
Odesláno
  • Autor

Už mě to nebaví.

To se *ere jenom mně?

Tady jsou origo příspěvky.

Používám výhradně Chrome a chybu mám jen se zdejším webem.

Dělá to nějaká webová automatika, kdy vidím správný datum a čas a po cca 8s proběhne nějaký automatický refresh a zobrazí zcela náhodný datum a čas mého i předchozích příspěvků.

Screenshot_2025-05-12-18-18-49-491_com.android.chrome-edit.jpgScreenshot_2025-05-12-18-22-34-389_com.android.chrome-edit.jpgScreenshot_2025-05-12-18-27-00-315_com.android.chrome-edit.jpgScreenshot_2025-05-12-18-28-32-209_com.android.chrome-edit.jpg

Zdokumentované

• Premium
  • -
  • Základní
  • Praha
Odesláno

Tohle mě dělalo na mobilu od té doby co došlo k aktualizaci na tu novou verzi fóra, na počítači ani nevím, protože ten používám velmi málo.

Vyřešil jsem to tak, že jsem v prohlížeči kliknul nahoře na ikonu vlevo vedle adresního řádku, tam jsem v menu vybral vymazat data cookies a webový stránek, v mém případě to bylo 1,1 MB dat, tím se vymazaly data uložená pro tuto webovou stránku fóra, poté jsem se musel znovu přihlásit svým uživatelským jménem a heslem do fóra a od té doby je klid datum a čas už neblbne.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
  • Autor

Já volil vymazání historie prohlížení od počátku věků (zvolil jsem vše mimo karty a hesla) pro celý Chrome.

To jsem dělal minimálně 2x a vždy to je funkční chvíli a poté je to zase zpátky.

Pomohlo by mi, kdyby šlo uživatelsky v profilu vypnout tu automatickou cca 8s aktualizaci, která to u mě dělá.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Praha
Odesláno

jestli je to na tabletu, tak spíš koukni do obecnýho nastavení aplikace, u androidu je tam tlačítko na vymazání mezipaměti, to by mohlo mít lepší efekt, možná na ipadu bude něco podobnýho 🤔

mezipamet.avif

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
před 7 minutami, Technikus napsal:

zvolil jsem vše mimo karty a hesla

Nemám mobil, tak asi hloupě budu reagovat, ale nechápu co to znamená. V pc vymažu komplet vše co mi prohlížeč Edge nabídne, to je cookies, data, hesla, obrázky... a pak musím napsat jméno a heslo. No a od té doby jak jsem o tom pořád psal a prudil, tak od nějaké opravy to už funguje.

A taky mě zaráží, že nikdo jiný o tom sem nenapíše. Můžou ty co sem chodí přes mobil napsat jak ty časy vidí?

Třeba bude fakt problém jen u tebe.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone TV 3 box, Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

Tak jak už jsem psal u mě stačilo vymazat cookies a nějaká menší data která si ukládá tato stránka a to zabralo, takže vymazávat celou historii prohlížení a bůh ví co ještě, je podle mě zbytečný.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

No, ale to Technikus to přece už dělal a nepomohlo to. Takže je čas k radikálnějšímu řešení.😀

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno
  • Autor

Nyní jsem zkusil ty cookies tohoto webu a

uvidíme. Avšak jen na tabletu, kde jsem aktuálně chybu zaregistroval.

Používám však Chrome i na mobilu a pc/notebooku. Tak čekám, kdy se to projeví i tam.

Radikálnější? Co víc. Přecházet na jiný prohlížeč nehodlám a chyby registruji jen s tím špatným datem a časem příspěvků zde. Jinde jsem nějakou chybu nezaregistroval.

A vzhledem k tomu že to mám na platformách Win11 a Android OS, asi by musel být bug globálně v Chrome. Ale zas to by tu mělo asi víc lidí.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Praha
Odesláno

Já si toho dříve nevšiml, tak ani nevím jestli to souvisí z aktualizací fora. Ta značka Centrum Péče a když na to najedu tak se mi objeví Příspěvky od centrum péče, ale dál už nic. Představoval bych si, že se mi vypíšou jen ty jejich konkrétní příspěvky, což jsou vlastně odpovědi, něž projíždět celé téma a hledat je.

Chci něco co nikdy nefungovalo a nikdo to neumí odstranit? Nebo to bude někdy v budoucnu?

image.png

Asi to jen znamená, že tam přispěli a najít si to musím sám, že.

Upraveno uživatelem dad18

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague