Odesláno 8. března 2025 1 rok Z legrace jsem se šel podívat na kanál 0 Starhouse. Přeínání kamer funguje, ale nejde mi zvuk. Vám funguje? Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno 8. března 2025 1 rok Tak jsem ti to chtěl otestovat, ale bohužel nemám účet Prima+ 😞 Vím že tím přicházím o mnohé zážitky, ale teď na něco tak intelektuálního nemám peníze 😄 Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno 8. března 2025 1 rok @Sparrowa ty nemáš Vodafone TV+? která danou prima + má? Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno 8. března 2025 1 rok nn, mám základ bez pluska. Jsem už stará konzerva a neviděl jsem důvod vyhazovat 75Kč za podobné ******* (duchaplnosti) 😄 Upraveno 8. března 2025 1 rok uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno 8. března 2025 1 rok @Michal Kourekted nefunguje vůbec přepínání @Sparrowted je nově Vodafone TV+ za 199 Kč s trvalo slevou , ale chápu Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno 8. března 2025 1 rok Autor Mně funguje teď už i zvuk, přepínání mě nezlobilo. Velmi špatná kvalita zvuku, nechápu v dnešní době. To odradí hned. Upraveno 8. března 2025 1 rok uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno 9. března 2025 1 rok Prima+ PREMIUM na 90 dní zdarma zasíláme vám informace k aktivaci kupónu, díky kterému můžete sledovat filmy a seriály na prima+ PREMIUM 90 dní zdarma. Kupón máte v samoobsluze Můj Vodafon stačí se podívat. Upraveno 9. března 2025 1 rok uživatelem Pavel m Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno 9. března 2025 1 rok @Pavel male jen pro balíčky Family, AllinOne https://www.vodafone.cz/televize/aktualizace-tv-nabidky/?promo=cvm-sms%3Acons%3Apost-pega-UpsellAdhoc%3AUpsellAdhoc1 Upraveno 9. března 2025 1 rok uživatelem kautskym Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno 9. března 2025 1 rok Ale může ho darovat, prodat 😄 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.