Odesláno 23. února23. úno Autor Je naděje že bude někdy opraven přehled programů, nebo budou nějaké změny? Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 23. února23. úno Usilovně se pracuje na vzhledu.😁Stejným způsobem se pracovalo na aplikaci VF, na které se pracovalo v 5 zemích a stála několik desítek milionů korun... Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 24. února24. úno Centrum péče @ludekUPC Úpravy z poslední doby jsou už zanesené, ale chybí tam ta Praha TV a Extreme Sports - mám přislíbeno, že kolegové opraví i toto. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 24. února24. úno taky už by nebylo od věci na webu po letech aktualizovat loga, namátkou 3x barrandov a Discovery ID, možná toho ale bude víc 🤔 - sLimitem S Extra ALLinONE - Praha
Odesláno 27. února27. úno Autor Pro přehled programů je pro techniky Vodafone TV asi velký problém upravit čísla u dvou programů!!!! Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno sobota v 17:34 5 dní Je pravda, že trvá předělání seznamu dlouho, ale to je občas se vším.Snad se dočkáme. Premium+, DSL 50, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno pondělí v 21:12 3 dny Ja mam seskladany seznam programu v STB do 30 minut, ale vadi mi ta duplicitni cisla kanalu a s tim si pak hraju i vice hodin. :-) Blazen jsem. :-) Upraveno pondělí v 21:13 3 dny uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno před 12 hodinami12 hod Centrum péče @ludekUPC Přehled programů na https://www.vodafone.cz/televize/programy/ je opravený. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 9 hodinami9 hod Autor Děkuji. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.