Odesláno pondělí v 17:18 2 dny Proč STB? Ty to evidentně pořád nechápeš.Proč bych měl platit net od VF, když mi T-mobile nabízí po optice net 1G za 199kč měsíčně.Např. vezmu net od T-mobile a IPTV třeba O2 nebo Lepší TV.To, že máš doma koax od VF neznamená, že všechny služby musíš mít pouze od VF. Upraveno pondělí v 17:18 2 dny uživatelem kraftwerk007 Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno pondělí v 17:26 2 dny Jenže ta cena za net je pro nové zákazníky a na 7mesicu.Po 7 mesicich smlouvání o ceně.Jinak v tuto chvili je ta zavadeci cena 299 a ne 199 Upraveno pondělí v 17:32 2 dny uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno pondělí v 17:28 2 dny Tak se bude smlouvat 😀 Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno pondělí v 17:33 2 dny Co bych na tom neměl nechápat? Kdyžti zruší VF ca modul tak jdeš jinam, ale ani jinde ti ca modul už nenabídnou. Tak vlastně nechápu proč odcházet. Já mám třeba otestováno, že když mám od VF tv, net i telefon tak se nedostanu s cenou jinde pod to co dnes platím, pokaždé je to v součtu víc. Ale tobě to asi vychází jinak tak to je fajn. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno pondělí v 17:36 2 dny před 54 minutami, dad18 napsal:Aha, díky. Takže by si kdyby ti už nefungoval ca modul přešel na stb? Reaguji na tvůj poslední post. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno pondělí v 17:43 2 dny No jasně, já to chápu, že si u VF tv jen kvůli ca modulu. Právě proto mě to tak zajímalo co je na tom tak skvělý, že jen ten modul tě tu drží a že ho teda nechceš nahradit setoboxem. Jinak je to tvoje rozhodnutí a snad nemáš pocit, že tě nějak nutím aby sis pořídil setobox jak to tu někdo jiný nějak divně pochopil. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno pondělí v 17:45 2 dny Né, v klidu. Je tu normální výměna názoru dospělých lidí. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno včera v 06:521 den Autor před 22 hodinami, dad18 napsal:Zpoždění ano, u internetového vysílání, ale ne u setoboxu. A s tím live sázením to nemá souvislost. I když budeš sedět na stadionu tak pořád sázkovka je chvíli před tebou takže si při rozeběhu na penaltu živě nevsadíš jestli jí dá nebo ne.Vsadíš. - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno včera v 08:221 den Nevsadíš, vyzkoušej si to. Pískne se penalta, vidíš kdo si bere míč a už tipáč ty kurzy zamkne, takže si při rozběhu nevsadíš. Spousta i jiných sportů má sázkovka o pár vteřin dříve. Padne gol, v tipáči už to je napsaný, ale v přenosu ještě není. No a třeba takové Esporty jdou do online třeba až o pět minut zpoždeně. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno včera v 14:141 den Autor A jak může být v tipáči ten gól napsaný , když sedíš na stadionu a ještě se nekoplo ? Každopádně s tím zpožděním jsi minimálně o 1 penaltu pozadu. Jinak pokud u set top boxu není zpoždění , tak to do něj jede přes ten koax a je to DVB-C. - - - - Plzeň - Skvrňany
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.