Odesláno 4. září 2025 1 rok V 26. 2. 2025 v 14:21, void operator napsal:@Ondra - Vodafoneto nevím proč je zřejmé, ale zjistil jsem si to sám. takže si tu odpovím, kdyby to třeba někoho taky zajímalo. v tom vodafone onenumber portálu se při vytvoření eSIM/zařízení zobrazí nejen QR kód, ale i přímo ten připojovací string, hned pod QR. takže ačkoliv se "podpora" snaží obfuskovat a odrazovat, tak onenumber portal nic takového nedělá, zobrazí to jak v textu, tak v qr podobě. Zdravím já sám mám router MikrOTik Chateau AX a po vygenerování eSIM se mi žádný připojovvací string neobjeví ien ICCID code a samozřejmě v MikroTiku mám EIDjak se dostat tedy k tomu stringu do provisionu ??ještě doplnění, přečetl jsem si QR kod v čtečce a vyšel mi konečně ten string...jen když ho zadám do routeru tak se LTE nerozběhneOperátor tvrdí, že u něj chyba není a že je to vydané správně i zaregistrované /router jsem připojil skrze LAN síť a stahoval tím pádem provisioning touto cestu/Zkouším s PINem i bez, operátora 23003 podle MCC MNC...i povoluji Roaming jak se při registraci doporučuje...ale stále nic Bez kabelu Naplno 5G - - - Lety
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.