Odesláno 4. září4. zář V 26. 2. 2025 v 14:21, void operator napsal:@Ondra - Vodafoneto nevím proč je zřejmé, ale zjistil jsem si to sám. takže si tu odpovím, kdyby to třeba někoho taky zajímalo. v tom vodafone onenumber portálu se při vytvoření eSIM/zařízení zobrazí nejen QR kód, ale i přímo ten připojovací string, hned pod QR. takže ačkoliv se "podpora" snaží obfuskovat a odrazovat, tak onenumber portal nic takového nedělá, zobrazí to jak v textu, tak v qr podobě. Zdravím já sám mám router MikrOTik Chateau AX a po vygenerování eSIM se mi žádný připojovvací string neobjeví ien ICCID code a samozřejmě v MikroTiku mám EIDjak se dostat tedy k tomu stringu do provisionu ??ještě doplnění, přečetl jsem si QR kod v čtečce a vyšel mi konečně ten string...jen když ho zadám do routeru tak se LTE nerozběhneOperátor tvrdí, že u něj chyba není a že je to vydané správně i zaregistrované /router jsem připojil skrze LAN síť a stahoval tím pádem provisioning touto cestu/Zkouším s PINem i bez, operátora 23003 podle MCC MNC...i povoluji Roaming jak se při registraci doporučuje...ale stále nic Bez kabelu Naplno 5G Red Maxi Základní Vodafone Gigacube Lety
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.