Odesláno 24. února24. úno Přitom na Alze a v Datartu "expertové" potvrzují, že by Vodafone TV na tom jít mělo. Ideálně to asi, pokud to bylo z eshopu a stíhá se 14ti denní lhůta vrátit. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 24. února24. úno Autor Děkuji všem za odpovědi . Nic méně teď mi přišel e-mail přímo od Tesly a že to na tomto boxu normálně funguje ze to ověřovali a zkoušeli a poslali mi obrázek viz .. nic méně bych to nejraději vrátil ale bohužel 14 dni už u plynulo a po konzultaci s Datartem nemám nárok na vrácení , jedině zkusit záruku , a to jsem přitom kvůli kompatibilitě koupil dá se řict nejvyšší řadu tesla boxu . 🙈 Upraveno 24. února24. úno uživatelem Melandry11 - Red Basic+ ALLinONE Vodafone TV app Apple Netvořice
Odesláno 24. února24. úno No sice poslali screenshot z Google play, ale to ještě neznamená že ta aplikace bude skutečně fungovat. Ještě mě napadá, má ten box aktuální software, nechybí tam nějaká aktualizace ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 24. února24. úno Autor No mě to tu aplikaci Google play právě ani nenabídne , aktualizace tam jedna byla , ale i po instalaci stejný problém Už jsem asi zkusil vše co se dalo , dokonce jsem ho zase zkusil hodit do továrního nastavení jestli není nastavená jiná lokace umístění , zkoušel jsem i časoval pásma . Všechny možný restarty a aktualizace . Nic , budu mít na prodej tesla box zánovní kdyby někdo chtěl 🙈😒 - Red Basic+ ALLinONE Vodafone TV app Apple Netvořice
Odesláno 24. února24. úno @Melandry11máte nastaven region česko? Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 24. února24. úno Autor Ano je nastavené - Red Basic+ ALLinONE Vodafone TV app Apple Netvořice
Odesláno 24. února24. úno A jsi skutečně v Google Play Store? Na Android TV to je primárně schované, ne? Stejně to je třeba na Google Chromecast 4. Tedy nutno přes: Hlasové ovládání a příkaz Open Play Store, nebo přes Nastavení / Aplikace / Všechny aplikace /Ukaž všechny systémové aplikace /Obchod Play - Otevřít Upraveno 24. února24. úno uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 24. února24. úno Zajímavý. Chromecast 4 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 24. února24. úno Tak ještě poslední nápad, zda box neběží přes nějakou VPN a možná ještě znovu dotaz na výrobce zda má v boxu nainstalovanou stejnou verzi operačního systému, ale jinak zatím všechno nasvědčuje tomu že Vodafone TV na tomto boxu není podporována. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.