Návštěvník lanmaze Odesláno 3. června 2006 Sdílet Odesláno 3. června 2006 Jasan, díky, rozumím, myslel jsem že pokud se přehráním dekoduje, tak by mohl být překodován i na disku, tušil jsem že je to blbost, ale zeptal jsem se jen pro ujištění. Jak jsem psal, pro mý potřeby bude asi ten STB s HDD vyhovovat. Jinak díky za radu s tím videem, ted jsem to zkusil a chodí to, nesmí být na videu nastavenej ten přepínací signál. No aspon že to chodí takhle:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. června 2006 Sdílet Odesláno 5. června 2006 Já řešil propojení koaxem v posloupnosti zásuvka-STB-video-TV, SCART výstup z STB jsem dal do SCART vstupu na videu (je to digitální Philips), SCART výstup z videa do SCART vstupu na TV. Bohužel spousta kabelů. Nahrává se v pohodě, kvalita je jen o trochu horší než když jsem původně měl spojený STB přímo z TV, pro mé potřeby tato varianta bohatě stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lanmaze Odesláno 5. června 2006 Sdílet Odesláno 5. června 2006 Já řešil propojení koaxem v posloupnosti zásuvka-STB-video-TV, SCART výstup z STB jsem dal do SCART vstupu na videu (je to digitální Philips), SCART výstup z videa do SCART vstupu na TV. Bohužel spousta kabelů.Nahrává se v pohodě, kvalita je jen o trochu horší než když jsem původně měl spojený STB přímo z TV, pro mé potřeby tato varianta bohatě stačí. Mám to co se týče koaxu stejně, takže na video můžu nahrávat jak z analogu tak i přes scart z digitálu. Ale ty scarty jsem napojil stb-tv a stb-video protože video je už důchodce a má jen jeden scart, ještě že televize má dva a nemusím řešit připojení dvd přes nějakej ten slučovač co na kvalitě asi nepřidá. Chtěl bych vidět jak to nahrává na nějaké to DVD HDD budu muset zjistit kdo to v okolí má a pak ho ukecat na nějaký to vyzkoušení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. června 2006 Sdílet Odesláno 6. června 2006 Kvalita nahrávky na DVD rec. je dobrá. Používám na vzájemné propojení STB->DVD signály RGB na Scartu. DVD umí RGB i na výstupu do TV, tak to běhá docela slušně. Zatím mě zklamal pouze nízký datový tok u některých programů. HBO je v pohodě, ale u ČT1,2, NOVA, atd. je to občas bída. Na závody F1 (nova) jsem musel koukat na analogu, protože při tak rychlých změnách v obrazu ten digitál naprosto nestíhal. (Rád bych to porovnal s DVB-T až bude možnost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. června 2006 Sdílet Odesláno 6. června 2006 Bitova rychlost CT1, CT2 a CT4, stejne tak Prima a Nova je u Karnevalu prakticky stejna, jako na Czechlinku, resp. DVB-T. Hlavne u Novy je to bida. Treba v Nemecku se v DVB-T vysila vyhradne 4 programy na kanal, u nas 5 - a kvalita tomu odpovida. K velke cene Monaka F1: digitalni zpracovani pouzivaly i kamery v monopostech - a pri spatnem prijmu (asi na vrtulniku) tam take bylo kosticek "neurekom"... Apropo: psala Ceska televize, na CT4 se bude vysilat fotbal ve formatu16:9, pricemz narozdil od CT1 a CT2, kde se pro prijem na TV 4:3 doporucuje format "Letterbox", tak pro prijem vysilani 16:9 se na TV 4:3 doporucuje format "centre 4:3" tedy s oriznutym levym a pravym okrajem. Toz tak :bigsmurf: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. června 2006 Sdílet Odesláno 7. června 2006 Já tu informaci nemůžu z ČT vyrazit, jak to bude s MS ve fotbale - jestli 4:3 nebo 16:9, jestli letterbox nebo opravdový 16:9, jestli v analogu nebo digitálu... Ví někdo více? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TomK Odesláno 7. června 2006 Sdílet Odesláno 7. června 2006 Pravych 16:9 bude pouze na digitalne prijimanem CT4 (at jiz ze satelitu nebo pozemniho). Analogovy prijem (i kabelovy) uz bude 4:3 s orezem (pan&scan). Jak to udela Karneval s DVB-C to je otazka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. června 2006 Sdílet Odesláno 7. června 2006 Pravych 16:9 bude pouze na digitalne prijimanem CT4 (at jiz ze satelitu nebo pozemniho). Analogovy prijem (i kabelovy) uz bude 4:3 s orezem (pan&scan). Jak to udela Karneval s DVB-C to je otazka... Přesně jak jsi to napsal, v analogu 4:3, v DVB-C jak si to pustíš ze STB a jakou máš TV. Pokud máš 16:9 tak si můžeš pustit 16:9, pokud máš 4:3 tak si můžeš pustit 4:3 Letterbox nebo "plný obraz". Jen m s..e, že na ČT 4 sport půjdou jen záznamy s časovým posunem. Přímý přenos půjde jen na poslední zápasy ve skupinách, které se hrají proti sobě. Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. června 2006 Sdílet Odesláno 8. června 2006 Proč to bude jen v digitálu, proč to nebude Karneval dávat na ČT4 i v analogu? Já bych to uvítal jsa vlastníkem TV 16:9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 8. června 2006 Sdílet Odesláno 8. června 2006 Proč to bude jen v digitálu, proč to nebude Karneval dávat na ČT4 i v analogu? Já bych to uvítal jsa vlastníkem TV 16:9. Zkus ae podivat sem, proč to tak bude http://www.parabola.cz/r-art.php?id=1149526210 Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.