February 2Feb 2 Nefunguje mi Android aplikace Vodafine TV. Reinstalace nepomohla. Píše to jen chybu MA1G205. - - - - n/a
February 3Feb 3 Care Centre Pěkný den, příčin a tedy i kroků, které pomůžou, může být více, doporučuji zkusit: - Pokud to je možné, smazat mezipaměť a cache (data) aplikace. - Provést novou instalaci aplikace. - Ověřte, zda je dostupná aktualizace systému Android. - Pomoct také může nastavení nového hesla pro přístup do aplikace Vodafone TV (viz https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/televize-aplikace/#heslo). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
February 3Feb 3 Ještě zkus jít do Můj Vodafone a to problémové zařízení tam vymazat ze seznamu připojených. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
May 18May 18 Dobry den, zkusila jsem vsechny navrhovane kroky, smazala zarizeni z MujVodafone a stale neni mozne se prihlasit. Mam novy tablet Oukitel, prvni den aplikace fungovala, po opetovnem spusteni a uz tyden vyskaluje tato hlaska - - - - Plzeň
May 18May 18 Zkuste v aplikaci Vodafone TV změnit přihlašovací heslo a ať není delší než 10 znaků, nebo radši 9, jeden uživatel tady v minulosti uváděl že mu to pomohlo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno