Odesláno 9. září9. zář Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 9. září9. zář Tohle už nefunguje? Je tam téma Jak si nastavím výchozí službu, kterou po přihlášení uvidím jako první?Na Androidu to vypadá takto Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 9. září9. zář To tam mam ale pouští to jinou službu než mam nastavenou Upraveno 9. září9. zář uživatelem kautskym Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 9. září9. zář Proto by to mělo jít díky tomuto nastavení změnit, nebo to nyní nefunguje? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 9. září9. zář Centrum péče @kautskym Pěkný den, zkuste se prosím z aplikace ručně odhlásit a znovu přihlásit, potvrdit výchozí službu. Pokud to nepomůže, bude to třeba řešit přímo s kolegy. Podle screenshotu to s kolegy již řešíte. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 9. září9. zář @Veronika - Vodafone to jsem právě zkoušel , proto jsem psal již email. Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 9. září9. zář Chápu to správně, že na iOS nebo na tvém účtu to změnit nejde? U mě / u Androidu menu je, nabízí se i změna výchozí služby, jen jsem ji změnit nezkoušel. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 9. září9. zář Změnit mi to jde na iOS , ale změna se po vypnutí a zapnutí neulozi Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 9. září9. zář Potvrzuji, změnil jsem výchozí službu v rámci nastavení a změna se neprojevila - výchozí je pořád původní služba. Vymazal jsem data i paměť aplikace a znovu prošel 2FA a zeptalo se to na výchozí službu - zadal jsem jinou a ta tam drží. Tzn aktuálně ji není možné změnit v rámci nastavení, ale po reinstalaci aplikace a znovu nastavení 2FA do aplikace se to na výchozí službu zeptá a co se tam zvolí, to se nastaví. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 9. září9. zář Dobre, a po "...po reinstalaci aplikace a znovu nastavení 2FA do aplikace se to na výchozí službu zeptá a co se tam zvolí, to se nastaví." uz je mozno tlacitko pro zmenu pouzivat vicekrat a zmeny se projevi? -tzn funkcionalita zamysleneho je v poradku? - - - CI O-va
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.