Odesláno úterý v 07:09 3 dny Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno úterý v 07:21 3 dny Tohle už nefunguje? Je tam téma Jak si nastavím výchozí službu, kterou po přihlášení uvidím jako první?Na Androidu to vypadá takto Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno úterý v 07:26 3 dny To tam mam ale pouští to jinou službu než mam nastavenou Upraveno úterý v 07:26 3 dny uživatelem kautskym Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno úterý v 07:36 3 dny Proto by to mělo jít díky tomuto nastavení změnit, nebo to nyní nefunguje? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno úterý v 08:07 3 dny Centrum péče @kautskym Pěkný den, zkuste se prosím z aplikace ručně odhlásit a znovu přihlásit, potvrdit výchozí službu. Pokud to nepomůže, bude to třeba řešit přímo s kolegy. Podle screenshotu to s kolegy již řešíte. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno úterý v 08:19 3 dny @Veronika - Vodafone to jsem právě zkoušel , proto jsem psal již email. Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno úterý v 08:27 3 dny Chápu to správně, že na iOS nebo na tvém účtu to změnit nejde? U mě / u Androidu menu je, nabízí se i změna výchozí služby, jen jsem ji změnit nezkoušel. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno úterý v 08:31 3 dny Změnit mi to jde na iOS , ale změna se po vypnutí a zapnutí neulozi Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno úterý v 09:44 3 dny Potvrzuji, změnil jsem výchozí službu v rámci nastavení a změna se neprojevila - výchozí je pořád původní služba. Vymazal jsem data i paměť aplikace a znovu prošel 2FA a zeptalo se to na výchozí službu - zadal jsem jinou a ta tam drží. Tzn aktuálně ji není možné změnit v rámci nastavení, ale po reinstalaci aplikace a znovu nastavení 2FA do aplikace se to na výchozí službu zeptá a co se tam zvolí, to se nastaví. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno úterý v 12:36 2 dny Dobre, a po "...po reinstalaci aplikace a znovu nastavení 2FA do aplikace se to na výchozí službu zeptá a co se tam zvolí, to se nastaví." uz je mozno tlacitko pro zmenu pouzivat vicekrat a zmeny se projevi? -tzn funkcionalita zamysleneho je v poradku? - - - CI O-va
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.