Odesláno 3. června3. čvn Planej poplach s měřákem, ale se spodní lištou to přetrvává. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 3. června3. čvn Mě teda ten měřák rychlosti nefungujea to z toho důvodu, že aplikace Můj Vodafone vyžaduje pro měření rychlosti povolit v telefonu přístup k poloze, to bych ještě dokázal pochopit, ale ona chce i přístup k telefonním kontaktům a také možnosti uskutečňovat telefonní hovory a pokud to nepotvrdím, tak ten test vůbec ani neotevřu a taková oprávnění já aplikaci dávat kvůli takové blbosti nebudu.❌To si radši vystačím s aplikací Speedtest.net ,které stačí jen ta poloha, ale i bez ní to funguje. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. června13. čvn Jak to vypadá s aktualizací aplikace Můj Vodafone a spodní částí v aplikaci? Pracuje se na opravě? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 20. června20. čvn v zatim neveřejný testovací verzi už je to vyřešený 😊 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno 22. června22. čvn Mám stejný problém. Mám zaplá gesta na android 15 a jsem také bez spodní lišty. Super+ Start Základní Vodafone Station WiFi 5 Šumperk
Odesláno 25. června25. čvn Potvrzuji, na Android mi přišla aktualizace na v5.27.6 a spodní menu už je dostupné. To spodní menu s více položkami z neveřejné verze se někdy dostane do produkce? Vypadá to použitelněji. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 25. června25. čvn To to ale trvalo, opravovat 2 měsíce nefunkční menu. Podobnou kritickou chybu by měl vývojář opravit a publikovat ve Stores během 24 hodin, ne 60 dnů. Ultra+ Profi Premium Základní AVM FRITZ!Box 6690 localhost
Odesláno 25. června25. čvn Dva měsíce?Já tu chybu spodní nabídky hlásil 27.5., tedy je to bez dvou dnů jeden měsíc. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 25. června25. čvn Já to hlásil začátkem května. A o vývoji apek něco vím, a opravovat KRITICKOU chybu, kdy se nedostanu díky absenci menu do části aplikace, takto dlouho je fakt otřesné. To má mít top prioritu a vydán hotfix během dne. Ultra+ Profi Premium Základní AVM FRITZ!Box 6690 localhost
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.