Odesláno 24. ledna24. led Zdravím,mám dotaz zda Vodafone upravuje(branduje) telefony.Jedná se mě ted o novinku Samsung S25 ultra.Děkuji Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Děčín
Odesláno 25. ledna25. led Podle Sammobile se zdá, že kdejaký Samsung má nyní distribuci Europe (EUX). Tedy brandován by již být nemusel a aktualizace by vycházely podle EUX distribuce. Ale u některého modelu mi vyskočilo O2C tedy distribuce pro O2 CZ. 🙄 Upraveno 25. ledna25. led uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 25. ledna25. led Autor Tak takhle to bylo i u S23 ultra tak snad to zůstane.Můžeš mě prosím dát přímo odkaz kde ten model telefonu s distribucemi nemohu to najít na Sammobile.Děkuji Upraveno 25. ledna25. led uživatelem kajoslav74 Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Děčín
Odesláno 25. ledna25. led https://www.sammobile.com/firmwares/live/ a je tam filtr model a country. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 25. ledna25. led Autor Když tam zadám model tak mě to nic neukáže Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Děčín
Odesláno 27. ledna27. led Centrum péče @kajoslav74Hezký den, ověřoval jsem to přímo pro značku Samsung, firmware upravený není, po vložení/nahrání naší SIM/eSIM se jen na pozadí stáhne konfigurační balíček, který zajistí správné fungování našich služeb, jako je např. VoLTE, 5G apod. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.