Marek-26 Posted January 7 Share Posted January 7 Já neříkám, že mu nevěřím, psal jsem, že dříve to bylo možné. Nevím, jak je to teď jak z hlediska práv a možností technické podpory, tak i z hlediska systémů a jednotlivých modelů modemů. VDF může na dálku modem restartovat, aktualizovat mu FW a uvést do továrního nastavení. Měl jsem to lépe napsat, že samovolné vypnutí WiFi je bug/chyba. To byla spíše reakce na paffko, ale tomu šlo aktivovat normálně z administrace. Nikoliv to, že VDF nějakým způsobem vypnul a zapnul WiFi modul na modemu, to bug nebude 🙂 Obvykle psanému textu rozumím nebo si to alespoň myslím. A tohle je "píseček" Vodafone, když tu budu leakovat interní informace, které se ke mně dostanou či tu budu psát nesmysly a nekonstruktivní kritiku na Vodafone, tak si myslím, že i když to tu dělám zadarmo, tak by o mé služby nestály 😉 1 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment https://www.techforum.cz/topic/63287-router-mi-v-nastaven%C3%AD-vyp%C3%ADn%C3%A1-wifi/page/3/#findComment-478919 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts