Odesláno před 17 hodinami17 hod @dad18 to ano, ale existuje aplikace prima +, a dokáži říci, že minimálně 50% uživatelů VTV jí má v rámci ceny, jen si jí musí každý aktivovat Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 17 hodinami17 hod @kautskym Tak podruhé, ta aplikace Prima+ nemá Vodafone TV nic společného. A jak je to dlouho co začali dávat povinně k tv tarifu Prima+ ? Rok? A těm lidem co mají tv z dřívějška jí přece nevnutí. Teda já jí nemám, protože jsem jí odmítnul. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 16 hodinami16 hod @dad18 to je jednojenom jsem tím chtěl říci že ti co mají Prima + tak možnost přetáčet při zpětném zhlédnutí mají, sice ale v jiné aplikaci Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 16 hodinami16 hod @kautskym Jo, chápu, ale tady se řeší chyby Vodafone TV kde pořady Primy přetáčet nejdou. A určitě tolik lidí co píšeš aplikaci Prima+ nemá. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 15 hodinami15 hod Autor Ale ti, co Prima+ mají, tak nemusí dělat ani nahrávky a můžou si to spustit i zpětně bez reklam. O to tu myslím jde, že je tu pohodlnější způsob, jak si to nahrávat nebo nemít způsob, jak pořady na kanálech Prima přetáčet. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 15 hodinami15 hod @Marek-26 děkuji, lépe bych to neřekl Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 15 hodinami15 hod @Marek-26 A ty snad víš jaký je poměr lidí co mají a nemají Prima+? Já radím těm co to nemají a o to tu jde a to nepřetáčení je chyba VF TV a tohle je snad téma Chyby Vodafone TV a ne vychválíme Prima+ ... Ti co mají Prima+ to přece řešit nebudou.A přepínat ze stb na web Primy mi přijde zbytečnost, já to chci mít v jednom stb.Radit zde používejte na Primu jejich web je stejné jako poradit jít ke konkurenci. Taky to vyřeší problém přetáčení... Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 15 hodinami15 hod @dad18 to že nejde Prima přetáčet není tedy chyba TV ale vlastnost ( https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/zpetne-zhlednuti-prima/ )Můžeme tedy přestat řešit zde obecně programy TV Prima, když jde o vlastnost a ne chybu. Já chtěl jak psal @Marek-26 zákazníkům pomoci a poradit jak řešit přetáčení Primy a zpětné koukání bez reklam, konec hlášení🙂Navíc v SET-TOP-BOXECH je aplikace Prima +, není nutné tedy chodit na WEBCo přesně se pro mě změní, jaké funkce nebudou dostupné?FunkceOmezení od 1. června 2022Sledování živého vysíláníBeze změnyZpětné zhlédnutí (max. 7 dní zpětně)Bude nadále dostupné, nebude však možné přetáčet přehrávaný pořad směrem vpřed.Nahrávání pořadůBude nadále dostupné, nebude však možné přetáčet nahraný pořad směrem vpřed.Funkce pokračovat ve sledováníTýká se nahrávek a pořadů sledovaných zpětně.Bude nadále dostupná, nebude však možné přetáčet přehrávaný pořad směrem vpřed. Upraveno před 15 hodinami 15 hod uživatelem kautskym Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 15 hodinami15 hod To furt ale řešíte problém lidí co MAJÍ prima+, ale já těch co jí nemají. A to určitě nebude většina. A to že nejde přetáčet jen Prima je pokakanost Vodafone.Já poradil lidem co nemají prima+ jak s tím vyčůrat a jak si to můžou i přetáčet. Kdo chce tak bude nahrávat, kdo má Prima+ půjde na jejich web a kdo jí nemá tak si vezme raději knihu. Nic ani na primě nebo jinde za to nestojí se o to tady pořád dohadovat.Konec hlášení a tím končím a sbohem a šáteček.(Jdu si přehrát svoje nahrávky z primy) Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 14 hodinami14 hod přepnutí do aplikace prima+ by sice bylo řešení a něco takovýho sem plánoval, pokud bych na vtv přešel, ale vůbec to neni tak pohodlný jako jednoduše spustit pořad v rámci vtv 😐vodafone moh umožnit posouvání vpřed i přes reklamy prvních 60 sekund jako ostatní, ale vy**** se na to 👎vodafone by moh umožňovat přeskakování reklam posunem vzad jako ostatní, ale protože se nedá po časový ose posouvat mezi pořadama ve zpětnym zhlídnutí a posun vpřed má znemožněnej úplně, tak tahle možnost taky padá 👎prostě je to celý blbě navržený a celý blbě udělaný... dá se to nějakym způsobem obcházet, ale nic z toho neni tak pohodlný jako změnit barvy týmu, což sem po důkladnym zvažování a testování udělal i já 🙄 - Red Basic+ - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.