Odesláno 5. prosince 2024 5. pro Díky, já si pamatoval, že to mělo být přepnuto na nějaké stanice, jen nevěděl na jaké. Teď půjde o to vydržet ten jejich program než se to načte 🙂 . Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno 13. prosince 2024 13. pro Milý Vodafone, prodejna na Praze 5 - Stodůlkách, náměstí Junkových 2 v přízemí uvnitř nalevo, tedy Vaše centrála, slouží i pro klienty nebo pouze pro zaměstnance? Včera odpoledne, tj. 12.12. okolo 16:10 jsem si tam chtěl nechat aktivovat vánoční nabídku TV programů a bylo mi sděleno, že tam nepochodím a jde pouze o pobočku pro zaměstnance. Tady to až tak nevypadá. Tak je to pravda, nebo se to jenom danému pánovi nechtělo řešit? Upraveno 13. prosince 2024 13. pro uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 13. prosince 2024 13. pro Autor Podle mě se pánovi nechtělo, je to prodejna při zákazníky Premium+, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 13. prosince 2024 13. pro A podle mě nám to Ondra - vodofone vysvětlí tak, že by se měl pak Technikus omluvit a pánovy na zaměstnaneckou pobočku odnést bomboniéru. 😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 13. prosince 2024 13. pro Dnešní zkušenost na kiosku na Andělu před Tescem byla mnohem příjemnější. Po cca 2 minutách odcházím a mělo by být aktivováno. Přišlo to v SMS Upraveno 13. prosince 2024 13. pro uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 13. prosince 2024 13. pro Centrum péče @TechnikusPěkný den, na Stodůlkách máme i prodejnu pro zákazníky, v těchto dnech začíná rekonstrukce recepce, proto bude provoz omezený a od 21.12. do 5.1. bude prodejna zcela uzavřená. Rozhodně by vás ale v ten čas kolegové obsloužit měli, jsem rád, že jste vše dořešil na Andělu a omlouvám se za komplikace. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 13. prosince 2024 13. pro Nemělo by to být na měsíc od aktivace? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 13. prosince 2024 13. pro Teda ty se máš, tak to nikomu neříkej.😀 Já to aktivoval 5.12. a mám tam platnost jen do 15.1. Máš to o deset dní delší než já.Mají tě raději. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 14. prosince 2024 14. pro Tady je jasně vidět, že ten měsíc není pevně danej v systému, ale záleží na personálu co zadá ..... (to ovšem na všechny ty kecy okolo, že něco nejde nastavit, systém mě nepustí apod. vrhá úplně nový světlo) 🤨🤔 Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.