Odesláno 1. prosince 2024 1. pro Nevím co s čím souvisí nebo ne a je mi to fuk.Vím jen, že to rozmazávání přšlo až s poslední aktualizací.A mluvím pouze o setoboxech.Na obyč a premium co jsou připojený kabelem rozmazání není při přepínání stanic, jen u posuvu pořadu nabo nahrávky.U toho boxu co je připojen jen přes net se to rozmazává i u přepínání stanic. A na boxu VTV3 co je připojen koaxem i netem rozmazání není vůbec.Jak jsem už psal těch vláken na toto téma je tu zbytečně moc a měli by se spojit. A taky by mě teda zajímalo kde všude se to rozmazává a kde ne. No a tím že si tu stěžuje jen pár lidí tak si myslím, že s tím rozmazáváním se nic už měnit nebude. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno 16. prosince 2024 16. pro Nevím jak u ostatních, ale už pár dní pozoruji, že kostičky jsou fuč při přepnutí programu. Že by nějaká chtěná změna nebo snad Vánoční zázrak? Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 16. prosince 2024 16. pro Centrum péče Hezké odpoledne, upravili jsme používané vysílací profily, to znamená, že i nadále naskočí na pár sekund nejdříve horší kvalita streamu, ale jde o výrazně kvalitnější obraz než předtím, takže to je skoro nepostřehnutelné 🙂 Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 16. prosince 2024 16. pro Děkujeme za opravu něčeho na co si už někdo zvyknul a kdo ne ten přešel na jiný setobox kde to nedělalo vůbec.Fajn, ok, děkujeme.😀 Ale to důležité co lidem vadí víc a to špatné EPG se opravovat nebude protože je to tak chtěné a změna v dohledné době nebude.Tak za to se poděkovat nedá a první díky se mi chce vzít zpět.😉 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.