Odesláno úterý v 20:32 2 dny Máte nějaké rozuzlení? Stává se mi to stále. Nahrávky mi mizí skoro před očima a kapacita je stále dostatečná. Basic Basic Základní - dffd
Odesláno středa v 07:49 2 dny Autor Ještě je tam ten faktor toho času. Nahrávky starší 90 dnů se vypaří. Mě pomohla až výměna setoboxu za novější TV3, od té doby se mi to už nestalo. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno středa v 11:09 2 dny Autor A který setobox máš? Určitě tam ale zavolej, podívají se přímo na tvůj účet a nebo ti nabídnou výměnu setoboxu. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno středa v 12:36 2 dny Ty nahrávky jsou ale uložené v cloudu na serverech Vodafonu, takže mně není jasné jak by mohl použity typ set-top boxu ovlivnit zda se nějaká nahrávka smaže nebo ne. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno středa v 12:55 2 dny Autor Proč ty nahrávky mizí nebylo jasné ani technikovi, který mi to nedokázal vysvětlit a nabídl mi jiný typ setoboxu. A od té doby nahrávky už nemizí. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno středa v 13:02 2 dny Tohle znám, blbne počítač. Udělám si čas, rozeberu na součástky, testuju, testuju, testuju - vše OK.Složím a vše běží jako po drátkách :( Super Basic Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno před 10 hodinami10 hod dad18 zajímavé. Napsal jsem jim stížnost a uvidíme. Třeba to dopadne jako u tebe :) Basic Basic Základní - dffd
Odesláno před 10 hodinami10 hod Co by dělali, kdyby nahrávky mizely i z aplikací, tedy sledování bez set top boxu? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.