Odesláno 24. srpna 2024 1 rok Dobrý den. Je nemožné dovolat se na infolinku, čekací doba delší než 30 min a vždy to vzdám. Je možné objednat modul ke kabelovce i jinou formou, například online? Díky za info Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 24. srpna 2024 1 rok On-line to někde, ale zkuste prodejnu tak udělají objednávku s termínem technika Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 24. srpna 2024 1 rok Autor Byl jsem ve VF prodejně v Brně Králově Poli a prodavač Tomáš mi řekl, že nelze modul, protože využívám pouze internetovou tv. Když jsem nu řekl, že kabel už mám a je dokonce připojený k tv (už přijímám dvbc, jen potřebuju odkodovat kanály), tak mi nabídl set top box a prej že mám vypovědět smlouvu, což jsem neudělal. Jsem nespokojený. Pan očividně nevěděl co dělá. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 24. srpna 2024 1 rok Nejde si objednat CA modul k OTT televizi. Je třeba OTT službu zrušit a objednat si DVB-C a CA modulem. Budou tedy poté i nové přihlašovací údaje pro VTV. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 24. srpna 2024 1 rok @Marek-26ma pravdu, je to tak od začátku, takhle když mate OTT můžete TV vzít kamkoliv chcete, ale DVB-C je pouze na danou adresu @marek-81 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.