urbyczech Posted August 20 Share Posted August 20 Dobrý den, prosím Vás zakoupil jsem 3x TP-Link Tapo T110 a 1x Tapo H100 čidla chci dát na zahradní domek, vchodové dveře, a dveře na terasu.. Teď mě zajímá jestli když koupím TP-Link Tapo S200B a dám si jej třeba k posteli zda na něm lze nastavit aby po stisknutí aktivoval zapnutí případného alarmu při otevření jedněch ze tří dveří, nevím jak to jinak nastavit nelze to přece mít zapnuté nonstop by mi furt řval alarm. Děkuji za případné rady Quote Premium Premium 5G - Vodafone Station WiFi 6 Louny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted August 21 Share Posted August 21 Nespletl sis forum? Tohle není podpora smart home TP-Link. Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted August 21 Share Posted August 21 Dotaz je v sekci O všem ostatním, takže i na tohle se může zeptat i když to přímo nesouvisí s vodafonem. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts