Odesláno pondělí v 21:27 2 dny Ja jsem podal výpověď písemně - doporučeným dopisem, který dle poštovní služby - sledování zásilek přijali 28.5.2025. Následně jsem v balíku poslal zařízení (modem k internetu a setopbox pro televizi a kartu účastníka do setopboxu).Balík s hardwarem byl přijat 9.6.2025. Následně do "Muj vodafone" přišlo potvrzení o vrácení hardware, ale reakce na výpověď dodnes žádná. A to ani na email ani do muj vodafone. Ale od 8.8.2025 mám v emailu zase vyúčtování s žádostí o další platbu za období od 4.7.2025 do 4.8.2025 za poskytované služby (internet + televize), přitom od vrácení hardware nemám jak přijímat tyto služby. - - - - Louny
Odesláno pondělí v 23:45 2 dny Myslim , ze bezi vypovedni lhuta , ta byva 3 mes. takze k ukonceni dojde 28.8. . a do te doby musite platit jako obvykle Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno úterý v 03:55 2 dny Standardní výpovědní lhůta je 30 dní a vrácení zařízení v době trvání smlouvy nemá vliv na služby, jen na pronájmy za daná zařízení.Zavolejte do Vodafone, ať si dohledají výpověď, ukončí služby zpětně ke konci výpovědní lhůty a rovnou si požádejte o případný přeplatek, pokud vznikl. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno úterý v 11:53 2 dny Centrum péče @al.bo Pěkný den, mohlo dojít k situaci, kdy jste výpověď poslali se zařízením do našeho centrálního skladu, což mohlo způsobit to, že se nedostala do Vodafonu k dořešení :( Spojte se prosím se zákaznickou linkou 800 77 00 77, operátoři to celé s vámi prověří. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.