Posted July 12, 2024Jul 12 Nemáte někdo zkušenost se spuštěním VPN Serveru na NAS Synology na internetu Vodafone ? Já používám L2TP/IPSec, na routeru Vodafone ( bílý router na stojato, nevím jak se jmenuje ) jsem nastavit směrování portů 500, 1701, 4500, na firewallu jsem vybral VPN L2TP a povolil. To samé na klientovi s Windows 10. Přesto se pořád nemůžu přihlásit a hlásí to, že je problém. Neřešil jste někdo spuštění VPN serveru na Synology ? Díky za pomoc. Premium - Sport CA modul Praha
July 12, 2024Jul 12 Máš vůbec veřejnou IPv4? Pokud ano, pak bych šel spíš cestou přepnutí Compalu do bridge, pořízení vlastního routeru a spuštění VPN přímo na něm, než v NAS. - - - - -
July 12, 2024Jul 12 Pokud v modemu nastavoval směrování portů, tak by měl mít IPv4, kdyby měl IPv6, tak tam tahle možnost nebude dostupná. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
July 16, 2024Jul 16 Jednoduchý test - když se pokusíte k VPN připojit lokálně (jako serverovou IP použijete IP NASu uvnitř sítě), tak to funguje? - Super - - Plzeň