Jump to content

Vodafone Internet Super DSL

Recommended Posts

Proč Vodafone nabízí pouze Vodafone Internet Super DSL 100/20 Mb/s když je k dispozici

250/25 Mb/s ?

Bude na BTSkách (na vysílačích)  nabízen Vodafone Bezdrátový Internet Naplno 5G 250/25 Mb/s ?

Vodafone GigaCube a Vodafone Připojení Bez kabelu Naplno 5G 250/25 Mb/s ? 
Bude nějaká reakce na O2 léto ?

IMG_3941.png

• Bez kabelu Naplno 5G
  • Premium 5G
  • -
  • -
  • Krucemburk
  • Speedtest

@PaegasRobin777nebude nabízet Bezdratový 250/25 Mb/s , protože se jedná o síť na CETINU - tedy kabel po telefonní lince

navíc pokud nenabízí 250/25 Mb/s na kabelu, tak se jedná o bonding a ten Vodafone nemá

• Agree 1
  • Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
  • Speedtest

• Help center

@PaegasRobin777Pěkné dopoledne, informace o tom, jaké jsou možnosti pevného internetu na vaší adrese, najdete po zadání přesných údajů na stránce https://www.vodafone.cz/internet/. Podle screenu to vypadá, že tu je dostupná technologie DSL s rychlostí až 100 Mps. Službu Připojení bez kabelu Naplno 5G nabízíme s rychlostí 150 Mbps a podrobnosti najdete přímo zde: https://www.vodafone.cz/internet/pripojeni-bez-kabelu/. Letní akci máme v tuto chvíli pro předplacené karty: https://www.vodafone.cz/nejen-pro-media/tiskove-zpravy/data-k-predplacenym-kartam/ 🙂 

• Like it 1
  • 1000 Mb/s
  • ∞ GB
  • -
  • VF Station
  • Praha

Vodafone nabízel Vodafone Pevný (Mobilní) Internet Vzduchem 4G. Bezdrátový Internet nabízí T-Mobile ve dvou tarifech 100 a 250.

Internet DSL beru zpět.Koukal jsem,že u nás Cetin Bondig provedl. Myslel jsem,že někdo DSL linku zrušil,že předtím byla 250/25 Mb/s Děkuji,zatím mně vyhovuje co mám.

IMG_2793.png

• Agree 1
  • Bez kabelu Naplno 5G
  • Premium 5G
  • -
  • -
  • Krucemburk
  • Speedtest

@PaegasRobin777Připojení Bez kabelu Naplno 5G má ale omezená data, zatímco tarif pevné připojení vzduchem o kterém je řeč a který byl v únoru zrušen, měl neomezená data, ale omezenou rychlost a nebyl dostupný všude, třeba kamarád na vesnici ho chtěl a na jeho adrese ho nebylo možné objednat, pouze šlo objednat zde zmiňované Připojení bez kabelu naplno.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

Vodafone Připojení Bez kabelu Naplno 5G (přenosný) má dostatek dat 600 GB a rychlost 150/30 Mb/s je dostupný podle adresy. Koukal jsem,že bych mohl ještě jeden,ale zatím jeden stačí.

IMG_3967.png

• Bez kabelu Naplno 5G
  • Premium 5G
  • -
  • -
  • Krucemburk
  • Speedtest