Odesláno před 3 hodinami3 hod před 18 minutami, Kája napsal:normálně mají na webu bezplatnou infolinkuDíky 😊 V 24. 3. 2026 v 13:21, Kája napsal:měl jsem to samé....a po několika měsících jsem to vzdal a přešel k O2....tam to tedy nakonec také bylo bez bondingu...ale volal jsem na Cetin a kupodivu se to povedlo dodělat.Za mě asi největší problém je u obchodníků, kteří netuší co prodávají (podle mě netuší co bonding je a do telefonu vám potvrdí cokoli, aby prodali)...bohužel.Když jsem přecházela od O2, Vodafone bonding neuměl vypnout a teď, když ho má, tak ho pro zmebV 24. 3. 2026 v 13:21, Kája napsal:měl jsem to samé....a po několika měsících jsem to vzdal a přešel k O2....tam to tedy nakonec také bylo bez bondingu...ale volal jsem na Cetin a kupodivu se to povedlo dodělat.Za mě asi největší problém je u obchodníků, kteří netuší co prodávají (podle mě netuší co bonding je a do telefonu vám potvrdí cokoli, aby prodali)...bohužel.Když jsem přecházela od O2 minulý rok v říjnu, tak neuměl Vodafone zařídit odpojení bondingu, týden si nás přehazovali jako horký brambor, teď pro změnu neumí dát správnou objednávku na zapojení. Smutné. Start+, DSL 100 - - - Kolín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.