Odesláno 20. března20. břez V 18. 3. 2026 v 20:38, Semik napsal:Kamarád si nechal nainstalovat bonding a O2 mu to udělalo zdarma beze změny ceny tarifu.před 10 hodinami, kautskym napsal:@klokannadruhou jaký máte ve smlouvě tarif ?Máte internet (název) DSL nebo Internet DSL ( číslo) ?Internet DSL 100 Start+, DSL 100 - - - Kolín
Odesláno 20. března20. břez V tomto případě by tam bonding opravdu měl být Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno 20. března20. břez Ano, měl by... Ale nevím, jak donutit Vodafone, aby udělal správnou objednávku Start+, DSL 100 - - - Kolín
Odesláno 20. března20. břez Objednávka by měla automaticky s bondingem, zde bych tedy po Vodafone žádal servisní výjezd a technik by měl bonding donastavit. Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno 20. března20. břez Technik u nás byl a říkal, že je blbě udělaná objednávka ze strany Vodafone. Upraveno 20. března20. břez uživatelem klokannadruhou Start+, DSL 100 - - - Kolín
Odesláno 20. března20. břez Tomhle případě to bude na zrušení služby a udělaní úplně nové Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno 23. března23. břez Centrum péče @klokannadruhou Pěkný den, pokud máte nový tarif Internet DSL 100, pak se jedná o tarif, který už je včetně dodání Terminátoru. To, zda se reálně využije bonding, je ale na rozhodnutí technika na místě podle situace u konkrétní přípojky. Důležité je, zda vám dodáváme objednanou rychlost...Pokud potřebujete situaci zkontrolovat, můžete nám napsat přes https://tam.je/forum. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 24. března24. břez On 3/19/2026 at 10:06 PM, klokannadruhou said:Dobrý den.Je fajn, že má Vodafone bonding, ale ještě by měl umět správně zadat objednávku.Měli jsme bonding u O2 a vše fungovalo skvěle. Nyní u Vodafone není nikdo schopný zadat správně objednávku, aby byly zapojeny 2 páry drátů a ne jen jeden pár.Potřebuji zprovoznění bondingu, což nikdo nebyl za měsíc a půl zařídit.měl jsem to samé....a po několika měsících jsem to vzdal a přešel k O2....tam to tedy nakonec také bylo bez bondingu...ale volal jsem na Cetin a kupodivu se to povedlo dodělat.Za mě asi největší problém je u obchodníků, kteří netuší co prodávají (podle mě netuší co bonding je a do telefonu vám potvrdí cokoli, aby prodali)...bohužel. Upraveno 24. března24. břez uživatelem Kája Super Super - - Jirkov
Odesláno před 4 hodinami4 hod V 23. 3. 2026 v 16:03, Ondra - Vodafone napsal:@klokannadruhou Pěkný den, pokud máte nový tarif Internet DSL 100, pak se jedná o tarif, který už je včetně dodání Terminátoru. To, zda se reálně využije bonding, je ale na rozhodnutí technika na místě podle situace u konkrétní přípojky. Důležité je, zda vám dodáváme objednanou rychlost...Pokud potřebujete situaci zkontrolovat, můžete nám napsat přes https://tam.je/forum.To s Vámi nesouhlasím. U O2 jsme měli bonding a internet nám běhal rychlostí cca 120Mb/s, teď je to půlka a bonding vůbec zapojený není.U nás je rychlost 100Mb/s bez bondingu, zjišťovala jsem si to na Cetinu.Byl u nás technik, který vše zkontroloval a řekl, že je blbě zadaná objednávka, máte zprávně zadat objednávku a že pak už je to otázka jednoho kliknutí.Všichni u Vás řeší rychlost, já řeším zapojení bondingu, což u Vás nemá nikdo páru, co to je. Už mě to nebaví po 2 měsících a zvažuji odchod s internetem zpět k O2.Jak píše uživatel Kája:Za mě asi největší problém je u obchodníků, kteří netuší co prodávají (podle mě netuší co bonding je a do telefonu vám potvrdí cokoli, aby prodali)...bohužel. - Naprosto s ním souhlasím.V 24. 3. 2026 v 13:21, Kája napsal:měl jsem to samé....a po několika měsících jsem to vzdal a přešel k O2....tam to tedy nakonec také bylo bez bondingu...ale volal jsem na Cetin a kupodivu se to povedlo dodělat.Za mě asi největší problém je u obchodníků, kteří netuší co prodávají (podle mě netuší co bonding je a do telefonu vám potvrdí cokoli, aby prodali)...bohužel.Kdybych věděla, komu z Cetinu přímo zavolat, aby nám zapojili bonding, tak to udělám :-) Start+, DSL 100 - - - Kolín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.