Odesláno pátek v 08:01 4 dny V 18. 3. 2026 v 20:38, Semik napsal:Kamarád si nechal nainstalovat bonding a O2 mu to udělalo zdarma beze změny ceny tarifu.před 10 hodinami, kautskym napsal:@klokannadruhou jaký máte ve smlouvě tarif ?Máte internet (název) DSL nebo Internet DSL ( číslo) ?Internet DSL 100 Start+, DSL 100 - - - Kolín
Odesláno pátek v 08:03 4 dny V tomto případě by tam bonding opravdu měl být Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno pátek v 08:05 4 dny Ano, měl by... Ale nevím, jak donutit Vodafone, aby udělal správnou objednávku Start+, DSL 100 - - - Kolín
Odesláno pátek v 08:09 4 dny Objednávka by měla automaticky s bondingem, zde bych tedy po Vodafone žádal servisní výjezd a technik by měl bonding donastavit. Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno pátek v 08:10 4 dny Technik u nás byl a říkal, že je blbě udělaná objednávka ze strany Vodafone. Upraveno pátek v 08:20 4 dny uživatelem klokannadruhou Start+, DSL 100 - - - Kolín
Odesláno pátek v 08:32 4 dny Tomhle případě to bude na zrušení služby a udělaní úplně nové Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno včera v 15:031 den Centrum péče @klokannadruhou Pěkný den, pokud máte nový tarif Internet DSL 100, pak se jedná o tarif, který už je včetně dodání Terminátoru. To, zda se reálně využije bonding, je ale na rozhodnutí technika na místě podle situace u konkrétní přípojky. Důležité je, zda vám dodáváme objednanou rychlost...Pokud potřebujete situaci zkontrolovat, můžete nám napsat přes https://tam.je/forum. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 6 hodinami6 hod On 3/19/2026 at 10:06 PM, klokannadruhou said:Dobrý den.Je fajn, že má Vodafone bonding, ale ještě by měl umět správně zadat objednávku.Měli jsme bonding u O2 a vše fungovalo skvěle. Nyní u Vodafone není nikdo schopný zadat správně objednávku, aby byly zapojeny 2 páry drátů a ne jen jeden pár.Potřebuji zprovoznění bondingu, což nikdo nebyl za měsíc a půl zařídit.měl jsem to samé....a po několika měsících jsem to vzdal a přešel k O2....tam to tedy nakonec také bylo bez bondingu...ale volal jsem na Cetin a kupodivu se to povedlo dodělat.Za mě asi největší problém je u obchodníků, kteří netuší co prodávají (podle mě netuší co bonding je a do telefonu vám potvrdí cokoli, aby prodali)...bohužel. Upraveno před 6 hodinami 6 hod uživatelem Kája Super Super - - Jirkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.