Odesláno 6. února6. úno Tak když jsem se dočkal bondingu...tak pokud jej chci využívat, tak moje sleva poskytnutá na DSL neplatí a cena bude dle ceníku. Za úplně stejnou službu tedy DSL Super 100Mbps!.Asi bych to nějak pochopil, kdybych měl 50Mbps a bondingem byl upgradoval na 100Mbps. Prostě zlodějna... Odcházím jinam. Upraveno 6. února6. úno uživatelem Kája Super Super - - Jirkov
Odesláno 7. února7. úno @Kája pno to neplatí na staré tarify internet super dsl ale na internet dsl 100 proto by vám nebyla zachována cena Bohužel změna tarifů = přijití o slevu I když je to stejná rychlost Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 2 hodinami2 hod V 7. 2. 2026 v 8:51, kautskym napsal:@Kája pno to neplatí na staré tarify internet super dsl ale na internet dsl 100 proto by vám nebyla zachována cenaBohužel změna tarifů = přijití o slevuI když je to stejná rychlostKamarád si nechal nainstalovat bonding a O2 mu to udělalo zdarma beze změny ceny tarifu. DSL 50 - Základní, Sport - Kostelec n. Č. l.
Odesláno před 2 hodinami2 hod @Semik jenže u Vodafone je bonding funkční pouze u nových tarifů Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 1 hodinou1 hod dsl je celkově hodně drahá sranda, cetin za tenhle předpotopní internet chce platit ve zlatejch cihlách, dokonce i lidi z vodafonu mají slevu na dsl jenom 10 % a to už o něčem svědčí 🤐snad vodafone přijde k rozumu a vylepší ten svůj internet bez kabelu naplno 5g 🙄 pořád tam je hlášení "Až do 31.3.2026 nedojde po vyčerpání 600 GB dat k omezení rychlosti na 20 Mb/s.", což je naprostá ostuda a katastrofa 🤮 jedna nejmenovaná bublinková konkurence má za stejnou cenu internet bez kabelu s vyššíma rychlostma a bez limitu dat 🙄 no taky ta síť je na trochu jiný úrovni 😐teď koukám do toho mýho božího routeru, kde mi to ukazuje statistiky přenosu, a jenom za dva dny (od aktualizace fw) sem přenes čtvrt tera a to sem určitě nezálohoval internet 🤔 takže by mě docela zajímalo, jak si vodafone představuje používání toho internetu bez kabelu naplno 5g, ale asi to moc naplno nepude 😐 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.