Posted May 11, 20241 yr Bude prosím do nabídky telefonů u Vodafone zařazen Google Pixel 8? Super - ALLinONE Vodafone Station Fibre Vsetín
May 11, 20241 yr Pokud je mi známo tak v tuto chvíli jsou oficiální prodejci v ČR pouze Alza, Datart, O2 a Google store. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
May 11, 20241 yr Author To je škoda, protože kdysi dávno jsem na Alze koupil Sony Xperia 5 a jedině u Vodafone mi nefungovalo Volte, tak jsem ji musel po týdnu vrátit. Super - ALLinONE Vodafone Station Fibre Vsetín
May 11, 20241 yr S tím by problém být u Pixelů už neměl, už od loňského roku na nich VoLTE a 5G funguje u všech českých operátorů. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
May 16, 20241 yr Care Centre @Honza01Zatím Pixely nabízet nebudeme, VoLTE by vám ale fungovat mělo, Google do telefonů přidává potřebné operátorské nastavení, aby VoLTE fungovalo. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice