Ivo2003 Posted May 26 Share Posted May 26 Jo. Ty dotazy tam někdy jsou jak od naprostých laiků, přitom to je server pro fanoušky moderních technologií. Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted May 26 Share Posted May 26 Jo, nekdy se tam fakt bavim... Co mas za Nick? A pak uz konec OT... Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 26 Share Posted May 26 (edited) Já HyperOS mám a že by to bylo totálně překopaný, to zase ne. Xiaomi má obecně dlouhodobě omalovánky a mně se třeba líbí. Tak trochu mi to připadá jako iOS v Androidu. Jinak podporu může mít zařízení sebedelší, přesto si myslím, že minimum lidí by chtělo dané zařízení používat tolik let. Jsou lidi co přechází na nový model i každý rok. Na druhou stranu ta delší SW podpora by mohla být eventuálně zajímavá při prodeji /při koupi další osobou. Edited May 26 by Technikus 1 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted May 27 Share Posted May 27 A zkousel tazatel tu zmenu lokace/oblasti? Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimír Vaniš Posted May 27 Author Share Posted May 27 Ano tazatel zkoušel změnu oblasti 😉 vyzkoušel jsem jich desítky a nic.Kolega má stejný tel jen né od Vodafonu a aktualizace mu dorazila před měsícem. Quote - Premium 5G - - Jarošov nad Nežárkou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted May 27 Share Posted May 27 V pohode. Ja jen chtel vedet, jestli to zabralo. No za me to znamena, ze VF tu aktualizaci: - Neuvolnil - Byla pozastavena pro chyby Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 27 Share Posted May 27 (edited) Z toho plyne, ideálně nekupovat přístroj od operátora. Android zařízení bývá dotčeno nějakou customizací od operátorů. iOS by měl být bez. Edited May 27 by Technikus 1 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted May 27 Share Posted May 27 No to taky... Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts