Jump to content

Aktualizace redmi note 11 pro 5g

Recommended Posts

• Help center

Dobrý den, @Vladimír Vaniš, pokud vám jde o globální verzi, tak se musíte obrátit přímo na výrobce, do toho my nijak nezasahujeme. Pro telefony z naší, tedy Vodafone CZ distribuce, je poslední verze firmwaru z dubna 2024, má označení V14.0.7.0.TKCEUVF a tahle aktualizace je  z naší strany schválená od 19. 4. 🙂 

• -
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • -
  • Chrudim

• 2 weeks later...

Já mám telefon od vás.A jde o globální verzi.A ano poslední update mám 14.0.7.0TKCEUVF.Ale přitom pro globální verzi již vyšel před měsícem hyper OS.A od výrobce mám informace že musím čekat až uvolníte aktualizaci vy.

Screenshot_2024-05-23-10-37-54-653_com.android.settings.jpg

• -
  • Premium 5G
  • -
  • -
  • Jarošov nad Nežárkou

Já hlavně neumím pochopit tu "úchylku" mít aktualizaci firmware ( je jedno na jakou platformu ) hned a okamžitě. 

Hlavně u nás v Evropě jsou Hyper OS jen jiné omalovánky ( grafická nadstavba )  

A co jsem koukal na blogu XM.CZ tak extra změny tam nejsou ( pro mne spíš k horšímu ) .

Mám Redmi Note 13 Pro 5G koupenej normálně a už cca měsíc odmítám aktualizaci, protože nemám proč aktualizovat.

• Super
  • Red Basic
  • Základní
  • Compal CH7465, CA modul
  • Praha 10
  • Speedtest

Presne tak. Vesmes je ten Hyoer OS graficky narocnejsi a updat na starsich telefinech byl pak na ukor plynulosti a neprineslo to zadnou pridanou hodnotu navic... 

Jo nereknu, kdyby tam byla nejaka velka zranitelnost

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
  • Speedtest

Důležité  jsou hlavně  bezpečnostní  aktualizace.

A ideální je mít  telefon, který  je poskytuje  alespoň  4 roky.

Uživatelé často řeší, že  jim za rok  a půl končí podpora  win10, ale  že  používají mobil s posledním  bezpečnostním update před rokem jim nevadí.

• Agree 2
  • Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava

No setkávám se na měsíční bázi s uživateli W XP. Mnoho z nich mě kontaktuje, že nemohou otevřít Seznam - propdadlé certifikáty. A klidně s tím lezou na net 😄

• Agree 1
  • Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
  • Speedtest

Seznam a XP nyní mají podobnou cílovou skupinu.  Často se řeší, že  na  XP nejde seznam. 

Tebe  občas vidím i na jednom Discord serveru, tam má tak 99 procent lidí 10/11  a xp znají možná  z vyprávění.

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava