Vladimír Vaniš Posted May 10 Share Posted May 10 Dobrý den, chtěl bych se zeptat kdy uvolníte aktualizaci pro telefon redmi note 11 pro 5g globální verzi.Děkuji. Quote - Premium 5G - - Jarošov nad Nežárkou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted May 13 Help center Share Posted May 13 Dobrý den, @Vladimír Vaniš, pokud vám jde o globální verzi, tak se musíte obrátit přímo na výrobce, do toho my nijak nezasahujeme. Pro telefony z naší, tedy Vodafone CZ distribuce, je poslední verze firmwaru z dubna 2024, má označení V14.0.7.0.TKCEUVF a tahle aktualizace je z naší strany schválená od 19. 4. 🙂 Quote - Premium 5G ALLinONE - Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimír Vaniš Posted May 23 Author Share Posted May 23 Já mám telefon od vás.A jde o globální verzi.A ano poslední update mám 14.0.7.0TKCEUVF.Ale přitom pro globální verzi již vyšel před měsícem hyper OS.A od výrobce mám informace že musím čekat až uvolníte aktualizaci vy. Quote - Premium 5G - - Jarošov nad Nežárkou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted May 23 Share Posted May 23 Zkuste v nastavení změnit oblast na Polsko. pak zkusit update a poté oblast změnit zpět na Česko. Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted May 23 Share Posted May 23 Já hlavně neumím pochopit tu "úchylku" mít aktualizaci firmware ( je jedno na jakou platformu ) hned a okamžitě. Hlavně u nás v Evropě jsou Hyper OS jen jiné omalovánky ( grafická nadstavba ) A co jsem koukal na blogu XM.CZ tak extra změny tam nejsou ( pro mne spíš k horšímu ) . Mám Redmi Note 13 Pro 5G koupenej normálně a už cca měsíc odmítám aktualizaci, protože nemám proč aktualizovat. Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted May 24 Share Posted May 24 Presne tak. Vesmes je ten Hyoer OS graficky narocnejsi a updat na starsich telefinech byl pak na ukor plynulosti a neprineslo to zadnou pridanou hodnotu navic... Jo nereknu, kdyby tam byla nejaka velka zranitelnost Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted May 24 Share Posted May 24 Důležité jsou hlavně bezpečnostní aktualizace. A ideální je mít telefon, který je poskytuje alespoň 4 roky. Uživatelé často řeší, že jim za rok a půl končí podpora win10, ale že používají mobil s posledním bezpečnostním update před rokem jim nevadí. 2 Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted May 24 Share Posted May 24 No setkávám se na měsíční bázi s uživateli W XP. Mnoho z nich mě kontaktuje, že nemohou otevřít Seznam - propdadlé certifikáty. A klidně s tím lezou na net 😄 1 Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted May 25 Share Posted May 25 Seznam a XP nyní mají podobnou cílovou skupinu. Často se řeší, že na XP nejde seznam. Tebe občas vidím i na jednom Discord serveru, tam má tak 99 procent lidí 10/11 a xp znají možná z vyprávění. Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted May 26 Share Posted May 26 Jo jo. Ze by GB? Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts