Odesláno 21. dubna21. dub před 4 hodinami, Sparrow napsal:Mám za sebou výměnu modemu na VF Station 5 ( alespoň myslím, že je to 5ka )A mohl by se mi někdo kouknout na signál ?Vše je zatím ok, mám krásných 501/50 ale jen pro jistotu :DDíkyprobehla vymena zasuvky...ci ne. diky😄 - - - - Praha
Odesláno 21. dubna21. dub Proběhla 2 dny předem, pod dohledem kamaráda ( pracovník UPC a VDF ) co mi dodal zásuvku a pomohl mi rozebrat stěnu a znovu postavit .Brnkačka na 3 hodiny :DTechnik byl rád za předání mezi dveřmi.Měl jsem tam zásuvku z dob UPC a rychlosti myslím kolem 1,5 / 0,1 Mbps :D za tenkrát krásných cca 1500 Kč. Upraveno 21. dubna21. dub uživatelem Sparrow Super Basic Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Odesláno 22. dubna22. dub to já mám pořád slabý signál a nikdo to neřeší .Podle Vodafonu stačí. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 22. dubna22. dub @Pavel m ten signál určitě slabý nemáš, spíš naopak, jenom má trošku nižší kvalitu v porovnání s tím jak je silný, ale je to pořád v normě, takže můžeš být v klidu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 22. dubna22. dub před 19 hodinami, Sparrow napsal:Proběhla 2 dny předem, pod dohledem kamaráda ( pracovník UPC a VDF ) co mi dodal zásuvku a pomohl mi rozebrat stěnu a znovu postavit .Brnkačka na 3 hodiny :DTechnik byl rád za předání mezi dveřmi.Měl jsem tam zásuvku z dob UPC a rychlosti myslím kolem 1,5 / 0,1 Mbps :D za tenkrát krásných cca 1500 Kč.rozumim. 😄 nevybavite si co nova zasuvka byla zac...ciste nahodou. diky - - - - Praha
Odesláno 22. dubna22. dub To vím naprosto přesně :) já si jí objednával, ale kámoš byl rychlejší :Dhttps://www.omko.cz/_d11438.htmlPokud by jsi měl zájem ta by mi to mělo někdy teď přijít.Chtěl jsem to obratem vrátit, protože další je mi k h...... , ale můžu to vyzvednout. Upraveno 22. dubna22. dub uživatelem Sparrow Super Basic Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.