0tep Posted February 21 Share Posted February 21 Zdravím, dle českého "xiaomi community" už mělo xiaomi 13t dostat HyperOS. Zajímá mě, jestli jste ho už někdo dostali nebo ho vodafone pořád testuje. Také mě napadlo, že by to mohla být chyba distribuce aktualizací od xiaomi Quote Start Red Basic+ Základní -, Huawei B2368-66 Prague Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted February 22 Share Posted February 22 Zkus si zmenit oblast na polsko a testnout update. Pokud projde, oblast zmenit zpet na CZ. Telefon je MI global, EU, nebo VF brand? Je to ve verzi MIUI v tech pismenech v zavorce. Staci to tu opsat. Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
0tep Posted February 22 Author Share Posted February 22 Oblast jsme měnit zkoušel, ale aktualizaci pořád nemám. Ta písmena v závorce jsou TMFEUXM. Z toho bych soudil, že se jedná o VF Brand... Děkuji za odpověď. Quote Start Red Basic+ Základní -, Huawei B2368-66 Prague Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted February 22 Help center Share Posted February 22 Hezké odpoledne, pro telefony z naší distribuce aktualizaci právě testujeme, pokud vše dopadne dobře, testování bychom měli dokončit do konce února. Pak bude záležet na výrobci, kdy ji pošle do telefonů. Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted February 22 Share Posted February 22 před 1 hodinou, 0tep napsal: Oblast jsme měnit zkoušel, ale aktualizaci pořád nemám. Ta písmena v závorce jsou TMFEUXM. Z toho bych soudil, že se jedná o VF Brand... Děkuji za odpověď. EU evropska distribuce XM Xiaomi. Nejedna se o VF brand Zkuste zmenit tu oblast. Dost to pomaha. Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
matos198001 Posted February 22 Share Posted February 22 Já jsem si změnil oblast na Slovensko a stáhl se mně nový android MIUI Global 14.0.5, mám telefon Redmi 10C Quote Basic - - Compal CH7465 Veselí nad Moravou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted February 22 Share Posted February 22 No, oni to na "uspiseni" vydaneho updatu funguje v cele rodine Xiaomi. Tedy i Redmi i POCO Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts