Odesláno 8. března 2024 1 rok Cvičně jsem to naladil, na DF1 v EPG motoGP není, je na ServusTV, který je kódovaný - Start Základní CA modul Česká republika
Odesláno 8. března 2024 1 rok Pokuď se chcete divat na nova sport 5 a 6 tak vojo.sk za 157kč zatim jen dočastně
Odesláno 9. března 2024 1 rok Kdo by chtěl dneska sledovat přímý přenos ze závodu Formule 1, tak bude vysílán na rakouském kanále ORF1, Vodafone ho vysílá v některých regionech, uvidíme zda na této stanici dojde k začernění obrazovky, pokud ano nebo jste v regionu kde rakouské kanály nejsou dostupné, tak ještě je možnost zdarma sledovat ORF1 na televizi Zdarma TV, mají aplikaci pro mobil i Android TV. https://tv.orf.at/program/orf1/index.html Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. března 2024 1 rok Nova to dobře ošetřené .Kdo schválně uhodne ,co to je za poskytovatele ? Upraveno 9. března 2024 1 rok uživatelem Pavel m Ultra Fibre Super ALLinONE AVM FRITZ!Box 6690 -Most
Odesláno 9. března 2024 1 rok ORF @Pavel ma má to tak TMCZ Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 9. března 2024 1 rok Před hodinou, tomus napsal: Kdo by chtěl dneska sledovat přímý přenos ze závodu Formule 1, tak bude vysílán na rakouském kanále ORF1, Vodafone ho vysílá v některých regionech, uvidíme zda na této stanici dojde k začernění obrazovky, pokud ano nebo jste v regionu kde rakouské kanály nejsou dostupné, tak ještě je možnost zdarma sledovat ORF1 na televizi Zdarma TV, mají aplikaci pro mobil i Android TV. https://tv.orf.at/program/orf1/index.html jsem taky z brna a ORF1 i 2 nejak zmizelo z nabidky Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 9. března 2024 1 rok Před půl hodinou když jsem byl ještě doma, tak ORF1 na Vodafonu fungovalo, TV+CAM. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. března 2024 1 rok no v tydnu mi to fungovalo taky, ale ted ho nemuzu najit , taky mam TV + cam , muzes to zkusit ? ted Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 9. března 2024 1 rok před 34 minutami, tomus napsal: Před půl hodinou když jsem byl ještě doma, tak ORF1 na Vodafonu fungovalo, TV+CAM. tak jsem na TV dal aktualizovat programy a ORF neni... Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.