Odesláno 11. ledna 2024 1 rok Ahoj, stalo se někomu, že by byl odříznut od připojení na Discord? Včera vše makalo v pořádku a od dnešního rána se snaží připojit, ale nejde to. Z telefonu kde mám O2 internet se připojím hned. Na všch pevných PC/Wifi se k discordu nepřipojím. Nikde jsem nic nepřenastavoval, tedy musí se jednat o problém na steaně Vodafone. Zkoušel jsem volat na jejich podporu, ale nemělo to žádný výsledek. Jsem v tom sám nebo je nás víc? Díky
Odesláno 11. ledna 2024 1 rok Discord v prohlížeči mi normálně funguje. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 11. ledna 2024 1 rok Vypadá to, že discord.com je z nějakého důvodu přesměrovaný na: https://www.vodafone.cz/blokovani-hazardnich-her/ ip 217.77.163.133
Odesláno 11. ledna 2024 1 rok Čauko, problém je nejspíš na straně Vodafone DNSka. Nastav si na PC či přímo na Routeru default DNS na 1.1.1.1 ( Cloudflare DNSSEC ).
Odesláno 11. ledna 2024 1 rok Centrum péče @Martin S.Pěkné dopoledne, vypadá to na chybu na naší straně a technické oddělení to již řeší, požádám vás o strpení. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 11. ledna 2024 1 rok Děkuji moc za zprávu, zrovna jsem koukal, že se to vašim kolegům povedlo vyřešit a spojení je již dostupné. Vyřiďte poděkování kolegům. S pozdravem Martin
Odesláno 11. ledna 2024 1 rok před 37 minutami, Veronika - Vodafone napsal: @Martin S.Pěkné dopoledne, vypadá to na chybu na naší straně a technické oddělení to již řeší, požádám vás o strpení. Mně to stále nefunguje. Stále to směřuje na adresu 217.77.163.133, ale v O2 síti dostanu 162.159.135.232
Odesláno 11. ledna 2024 1 rok Centrum péče @deimos262Pěkné odpoledne, kolegové to ještě testují, protože občas dojde k chybnému směrování DNS. Ještě to tedy řeší. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.