Skrajmex Posted December 23, 2023 Share Posted December 23, 2023 Dobrý den poslední dobou co mám tu novou sim kartu od Vodafonu tak mi mobil píše žádná služba, někdy to funguje normálně, ale poslední 2 dny pořád to samé, zkoušel jsem vše i dát to do starého mobilu, nevím co s tím Quote Basic Basic - - Kamenice u Jihlavy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 A ve starém mobilu je také uvedený problém ? Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted December 28, 2023 Help center Share Posted December 28, 2023 @SkrajmexPěkné odpoledne, 23. prosince jsme zaznamenali výpadky na vysílači u vás, důvodem bylo špatné počasí (vítr, těžký mokrý sníh) a s ním spojené komplikace - nejčastěji přerušení dodávek elektřiny. Omlouvám se za komplikace. Teď by už mělo být vše v pořádku. Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts