dendapendapupenda Posted November 19 Share Posted November 19 zdravím, měl jsem u Vodafone kdysi (2021) číslo, které mám doteď zadané u některých služeb a potřeboval bych se dostat k SMS zprávám, které chodí na staré číslo. Je toto nějakým způsobem možné? Ať už předplacením tarifu nebo obnovu účtu. cokoliv. zaplatím miliony, jsem zoufalý. Quote Premium Fibre - - Huawei B2338-168 Prague Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted November 19 Share Posted November 19 Jaký byl další vývoj toho čísla? Pokud ho přestanete používat (výpověď nebo jiný způsob zrušení), může ho operátor po nějaké době aktivovat jinému účastníkovi. Zkuste na to číslo poslat SMS, třeba se majitel ozve. 1 Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenda Posted November 20 Share Posted November 20 cca po roce, když jsem zrušil číslo tátovi, tak ho začal někdo jiný používat Quote Kabel 1000 Mb/s - Komfort Vodafone station Kladno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Solution Ondra - Vodafone Posted November 20 Help center Solution Share Posted November 20 @dendapendapupendaPěkný den, důležité opravdu je, jestli je to číslo aktuálně v provozu. Pokud jste ho zrušil (nebo nedobil kredit a proto bylo zrušeno), tak po několika měsících se může znovu objevit v prodeji. Takže teď můžou být 3 situace: - Číslo si už někdo pořídil a používá ho. - Číslo je připravené na předplacené kartě a může ležet v nějakém obchodě nebo u někoho doma. - Číslo je volné a čeká na prodej. Pouze u třetí možnosti byste ho mohl získat, protože číslo si u nás můžete vybrat. V takovém případě by stačilo zajít do prodejny nebo zavolat na 800777777 a ověřit, zda je volné a můžeme vám ho aktivovat na nový tarif nebo předplacenku. 2 Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts