hanes03 Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 (edited) Po odhlášení z aplikace se již nemohu přihlásit. Stejná situace je i v prohlížeči na NB. Je nám líto, ale nemohli jsme vás přihlásit. Zkuste to prosím později. (WA1G280) Na tabletu končí hláška jinou chybou viz obrázek. Edited September 1, 2023 by hanes03 Quote Super Start Základní Vodafone Station WiFi 5 Šumperk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Co toto? Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanes03 Posted September 2, 2023 Author Share Posted September 2, 2023 To jsem četl, ale nepomohlo to. Zkusil jsem v aplikaci Vodafone na mobilu změnit heslo, ale pořád stejná hláška. Nakonec jsem změnil heslo přes web. Kupodivu to pomohlo. Zajímavé je, že na zařízeních kde jsem se neohlásil vše veselé funguje, i když jsem změnil heslo. Tak problém přetrvává i nadále. Po samovolném odhlášení na tabletu se již opět nelze přihlásit. 1 Quote Super Start Základní Vodafone Station WiFi 5 Šumperk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted September 4, 2023 Help center Share Posted September 4, 2023 Dobrý den, @hanes03, napište nám prosím ohledně toho přes https://tam.je/forum/, s kolegy se na to podíváme 🙂 Quote - Premium 5G ALLinONE - Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution hanes03 Posted September 6, 2023 Author Solution Share Posted September 6, 2023 Nakonec jsem znovu změnil heslo na původní vygenerované od Vodafonu. Všechny problémy zmizely. Je to zajímavé, ale je to tak. Quote Super Start Základní Vodafone Station WiFi 5 Šumperk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts