MekliCZ Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Ahoj, kdyby se tu už neslušelo nabízet věci k prodeji, tak mě klidně, admini, vykopněte. Po přechodu k jinému ISP tu mám odkoupený Huawei B2368-66 od VF (indoor i outdoor jednotka) určený pro pevný internet přes LTE. Mám k němu admin heslo (které u VF firmwaru běžně uživatelé nedostávají), takže je možné nastavit IP Passthrough a mít případnou veřejnou IP na svém vlastním routeru, případně si poladit cokoli dalšího (zamknout pásma apod.) Cenu nabídněte do PM, předání Praha/Brno/někde po cestě, případně můžu poslat. 1 Quote 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK Link to comment Share on other sites More sharing options...
mexicannos Posted December 25, 2023 Share Posted December 25, 2023 Dobrý den, omlouvám se že nepíši přímo k věci, ale mohl by jste mi prosím poskytnout přihlášení k adminu? Koupil jsem si modem od jednoho pána, který byl u VF ale změnil poskytovatele, modem je blokovaný a rád bych jej využil u O2. Bohužel po zadání user a pass z modemu jsem stále ve smyčce a nemohu se dostat do nastavení. Děkuji za odpověď. S pozdravem Tomáš K. Quote - - - - Klenovka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 O2 na vzdušném internetu jedu na 4G/5G síti na to pozor , protože Vodafone měl/ma internet přes vzduch pouze na 4G aby vám to vůbec fungovalo. co se tyče hesla do administrátorskehi nastavení mělo by stačit hard reset do továrního nastavení 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
retron Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Flashni tam fw od O2 a bude fungovat admin přístup, vlastní zkušenost. Návod a odkazy nalezneš na foru mobilmanie. 1 Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 to máte pravdu, ptal jsem se známeho v o2, že to tdy jde ale za instalaci vlastního zařízení technikem aby vše šlo ok si klient připlácí 1999,- jednorázově tak bacha Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andělskej Posted March 9 Share Posted March 9 Zdravím. Také mi doma po přestěhování zbyl modem doma a nemá využití. Též mohu nabídnout k prodeji. Používaný byl necelých 12 měsíců. Pište, prosím na e-mail okridlen@gmail.com Jakub G. Rajnoch Quote 4G LTE - - Huawei B2338-168 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted March 11 Help center Share Posted March 11 Dobrý den, za nás k tomu doplním jen to, že připojení vzduchem přes LTE (WTTx) už nově nenabízíme 🙂 Quote - Premium 5G ALLinONE - Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted March 11 Share Posted March 11 Se mi zda ze Vodafone vše nějak ruší a hlavně potichu, co se děje ?😳😂 A jaka bude náhrada za WTTX ? Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted March 11 Share Posted March 11 Tarif "Bez kabelu Naplno 5G" s rychlostí 150/30 Mbps a limitem dat 300 GB (data lze případně dokoupit) je v nabídce pořád. Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted March 11 Share Posted March 11 to jo, ale WTTX - Pevný internet LTE byl neomezený Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts