Odesláno 31. května 2016 10 let Stboxy mozna neumi ale tv s camem ano. Upc u vybranych stanic hbbtv normalne pousti. Ale opravte mne pokud se pletu. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 31. května 2016 10 let Myslim ze kanal od Seznam.cz by klidne mohl nahradit nejakou zbytecnou rezervu, ze cihle neumi HbbTv je jiech problem spousta lidi to chyta na svem televizoru. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 1. června 2016 10 let Mám takový pocit, že HbbTV zařazuje do multiplexu vysílatel... V síti UPC přiřazuje (přiřazovalo) své (UPC Expres) HbbTV i k několika dalším, nesouvisejícím, programům (Fun1, HD+). Aktuální stav ale neznám...
Odesláno 1. června 2016 10 let Generální ředitel Seznam.cz Pavel Zima připustil, že cílem je dostat svou programovou pozici i do základní nabídky kabelových společností nebo provozovatelů IPTV služeb. Zdroj: RadioTv.cz
Odesláno 1. června 2016 10 let Ono to bude tak, že program Seznam.cz není vysílaný jako normální TV program, ale odkaz na "ivylílání". U všech ostatních stanic je HbbTV používáno pro "nelineární" doplňkové služby. Takže u STB to na lineární vysílání nemá vliv, zákaznící vidí program. Pokud by v seznamu programů přibyla stanice Seznam.cz a 90% klientú by tam mělo "černou obrazovku" asi by to nebylo dobré pro KC. Z toho důvodu nepředpokládám zařazení do lineární televize Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 1. června 2016 10 let Technicky není pro vysílatele (UPC) žádný problém přiřadit HbbTV Seznam.cz k jakémukoli programu, viz můj příspěvek výše a mé dřívější poznatky - HbbTV lze přuřadit ke kterémukoli programu v jakémkoli muxu.. Kdo používáte DVBV a TransEdit a nudíte se velmi, můžete v jednotlivých muxech hledat klíč(e) Application Information Table (AIT)
Odesláno 5. června 2016 9 let Autor Start vysílání UPC Show HD od 9. 6. ** Start vysílání JOJ Cinema HD a Filmbox Arthouse od 1. 7. Spuštění HD verzí programů Fashion TV, C Music a Relax od 1. 7. Filmbox Arthouse zatím dabing na této stanice nechystáme. FILMBOX CZ&SK-Facebook UPC_skladba_programu.pdf Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno 5. června 2016 9 let Nebylo by lépe vložit odkaz na soubor, než vkládat jeho kopii? http://www.upc.cz/pdf/UPC_skladba_progr ... gram%C5%AF
Odesláno 5. června 2016 9 let Autor Retiree tu kopii co jsem sem dál, posílají těm co mají HD Mediabox. Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.