Odesláno před 16 hodinami16 hod Před hodinou, Michal Kourek napsal:A vrátil jste se k DVB-C? :-)AnoPřed hodinou, dad18 napsal:To se mi stalo taky, že prý "omylem" mi dal technik jiný box. Takový co vysílá jen přes net a nepotřebuje k tomu koax. Ale pořád se sekal, vrátil jsem ho, dostal jsem box kde tv jede přes koax a přes net je zpětné přehrávaní a nahrávky a už mám klid.Jsou to dva různé boxy nejde to nějak přepojit, ale musí se fyzicky vyměnit.Bylo mi vysvětleno, že to nejsou dva různe STB, ale pokud je naveden jako OTT, tak to při navedení na účtu klienta nejde změnit na DVBC (platí to i obráceně). Nejrychlejší a nejjednodušší je prostě výměna Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno před 16 hodinami16 hod No vidíš, a mě zas bylo na lince řečeno, že to jsou dva různé boxy, že ten co je jen na net nemá v sobě součástky na příjem přes koax tak proto se mění."pokud je naveden" tyhle novotvary mě ničí. Navádí se přeci děti k lumpárnám, ne? 😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 3 hodinami3 hod Co jsem zaslechl od známého z VF, tak STB k nové platformě už DVBC nebudou umět. Vše bude jen IP Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.