Jack_6428 Odesláno 1. srpna 2020 Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 (upraveno) Sky News furt nikde? Upraveno 1. srpna 2020 uživatelem Jack_6428 1 Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy Kindernay Odesláno 2. srpna 2020 Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Ještě musíme chvilku vydržet: Pěkné ráno, Tommy, díky za dotaz, program bude určitě zařazený, jen vás poprosím o strpení. Veronika 1 Citovat Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 2. srpna 2020 Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Díky za info. Ne, že bych nemohl dospat až si pustím britské zprávy... Jenj sem si na to vzpomněl a podivil se, jestli to stále platí. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 3. srpna 2020 Autor Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 (upraveno) Vypadá to, že program CCTV 4 asi končí píše zakódováno. Upraveno 3. srpna 2020 uživatelem Pavel m 1 Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 3. srpna 2020 Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 OVA - normalne jede. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 3. srpna 2020 Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Jj, mně téže. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 3. srpna 2020 Autor Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 mě funguje už taky asi nějaký výpadek. Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 8. srpna 2020 Autor Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Vodafone zapojil hybridní vysílání HbbTV u TV Noe HD https://digital.rozhlas.cz/vodafone-zapojil-hybridni-vysilani-hbbtv-u-tv-noe-hd-8268504 mě teda nefunguje HbbTV. Komu funguje??????? Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ost-plus@seznam.cz Odesláno 8. srpna 2020 Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 U mě O.K. Dreambox DM920 UHD - CA modul Citovat Super - Základní Compal CH7465 Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy Kindernay Odesláno 8. srpna 2020 Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Mně HbbTV u TV Noe zatím nefunguje (mám CA modul). Citovat Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.