Odesláno 20. srpna 2023 2 roky Premier Sport 2 HD -UFC nepravidelný výpadky zvuku od včera .Dnes to samý .Takový prskání.Obráz je OK,jenom ten zvuk. Ultra Fibre Super ALLinONE AVM FRITZ!Box 6690 -Most
Odesláno 20. srpna 2023 2 roky @Pavel mu mě na Premier sport 1 i 25 zvuk v pořádku a to mám apku v samsung tv Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 20. srpna 2023 2 roky Autor kautskym : díky za informaci ted jsem koukál bez problému .Ale nějaký problém jenom u UFC zápasu. jestli můžu požádat prosím můžete zjistit Óčko Star HD výpadky obrazu i zvuku nepravidelné . Ultra Fibre Super ALLinONE AVM FRITZ!Box 6690 -Most
Odesláno 20. srpna 2023 2 roky zatím mi očko funguje Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 20. srpna 2023 2 roky @Pavel m Pavle, nehodilo by se napsat, kde bydlíš, aby ti někdo v tvém městě mohl funkčnost potvrdit ? V profilu to totiž nemáš. Bydlíš li např. v Brně, a Kautskym v Praze, tak je ti jeho i formace méně cenná, než kdyby byla z Brna. Už jsem ti to vytýkal dříve Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 21. srpna 2023 2 roky Navíc kautskym kouká na OTT televizi a Pavel m neuvádí, zda problémy pozoruje na DVB-C či OTT. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. srpna 2023 2 roky Autor tak koukám DVB -C město Most .Tak problém stanice Očko Start HD chvíli nepravidelné výpadky obrazu ,asi po 10 minutách černá obrazovka a tak se to opakuje pořád. Ultra Fibre Super ALLinONE AVM FRITZ!Box 6690 -Most
Odesláno 21. srpna 2023 2 roky Centrum péče Hezký den, @Pavel m, rádi se na to s vámi podíváme, ale potřebovali bychom, abyste nám konkrétně toho napsal přes https://tam.je/forum/ (případně můžete zavolat na 800 77 77 31). Naši technici pak mohou prověřit přímo vaší konkrétní přípojku nebo se domluvit na výjezdu technika do konkrétní oblasti. - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.